Star Wars VII: Měl se ukázat mladý Luke. Tady je fotka

Star Wars VII: Měl se ukázat mladý Luke. Tady je fotka | Fandíme filmu
Lucasfilm
Zobrazit další 1 obrázek
K tomu nejnovější střípky k Epizodě IX - Dcera Carrie Fisher má dotočeno.

V roce 2015 se objevily neoficiální zprávy, podle kterých byl Robert Boulter obsazený jako mladý Luke Skywalker do Star Wars: Síla se probouzí. Ve filmu se mladý Luke neobjevil, a tak se mohlo zdát, že šlo zkrátka o nějaký omyl nebo podvrh. Po letech se ukazuje, že šlo o jednu ze zpráv, která byla v dané době skutečně pravdivá, avšak během natáčení se něco změnilo a finální podoba filmu se nakonec vydala jiným směrem.

Teď se objevila fotka, která ukazuje, jak měl Boulter v roli vypadat. Nevíme přitom, zda měl být ve filmu vlastní obličej, nebo bylo v plánu jej digitálně nahradit obličejem mladého Marka Hamilla, podobně, jako se to udělalo s princeznou Leiou v Rogue One. Každopádně se měl objevit ve scéně Reyiny vize, kde hrdinka měla vidět záblesk z Lukeova závěrečného souboje s Darth Vaderem. Fotku můžete vidět níže, na konci článku je pak video, které vám připomene, jak vypadala Reyina vize v dokončeném filmu.

Ve světle téhle novinky pro jistotu zmiňuje následující zprávu, i když Drunken Chicken TV skutečně nepatří mezi spolehlivé zdroje spoilerů a zpráva tak nemá velkou důvěryhodnost. Každopádně, Drunken Chicken TV tvrdí, že by se ve Star Wars: Epizodě IX měla ukázat Natalie Portman jako Padme Amidala. Konkrétně by to mělo být v jakési vizi minulosti, kterou by měl vidět Kylo Ren. Jak už ale bylo řečeno, moc té zprávě nevěříme.

Takže pojďme dál. Billie Lourd, dcera Carrie Fisher, krátce pohovořila s novináři. Už v předchozích filmech si zahrála poručici Connix, věrnou členku Rezistence. Prozradila, že pro Epizodu IX točila tři týdny v září a četla scénář filmu, který podle ní bude magický. To je samozřejmě přesně taková reakce, jakou lze dlouho před premiérou od zaměstnance čekat, tak uvidíme, zda bude mít herečka alespoň ve svých třetích Hvězdných válkách větší prostor, než v těch dvou předchozích.

Dále také pokračuje natáčení filmu v jordánské poušti Wadi Rum. V galerii najdete rozmazanou fotku Daisy Ridley. Podle očitého svědka se údajně na místě nedávno točila scéna s Rey, Finnem a ještě nějakou třetí postavou. Kolem nich to exploduje, běhají sem a tam a Rey opět používá světelný meč. Zkrátka a dobře se můžeme těšit na akční scénu z pouště a na to, že meč rozbitý v Posledním z Jediů bude opět scelený (nebo Rey získá nový).

Zdroje: Reddit, Reddit II, ET, Drunken Chicken TV

Galerie: 2

Star Wars VII: Měl se ukázat mladý Luke. Tady je fotka | Fandíme filmu Star Wars VII: Měl se ukázat mladý Luke. Tady je fotka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest