Creed 2: Velká scéna s Ivanem Dragem byla vystřižena

Creed 2: Velká scéna s Ivanem Dragem byla vystřižena | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Dolph Lundgren měl ve filmu ještě více prostoru, než se zdálo. Co nám řekl o jedné ze svých vystřižených scén?

Pozor! Článek obsahuje velké spoilery k filmu!

Creed 2 řádí v kinech a od diváků i kritiků si odnáší velmi slušné recenze. Kromě klasických témat pro tuto sérii je na filmu oceňováno i to, jak moc se film soustředil na druhou stranu barikády, tedy na Ivana Draga (Dolph Lundgren) a jeho syna Victora (Florian Munteanu). Poznali jsme, jak moc Ivana jeho dávná prohra s Rockym (Sylvester Stallone) zničila a jak moc si to vybíjí na tvrdém tréninku svého syna. Samotný závěr, ve kterém se Ivana zmocní mateřská láska a zachrání Victora před jistou porážkou vhozením bílého ručníku do ringu, byl velice dobře provedený v rámci vyústění této postavy. Ono Ivanovo vykoupení bylo ovšem původně mnohem delší.

Vznikla totiž jedna vystřižená scéna, která měla přijít hned po finálním souboji. V ní chce Adonis s Rockym odejít z ringu, přičemž Ivan se snaží uklidnit svého syna Victora, který je z prohry zklamaný. Adonis si toho všimne, načež se vrátí a má krátký rozhovor nejprve s Victorem, a poté s Ivanem. Krátce na to se do celé konverzace zapojí i Rocky. Z hlediska vyznění celé scény nemělo jít o žádnou konfrontaci, naopak šlo o jakési zakopání válečné sekery. Dolph Lundgren, který tuto scénu popsal v jednom z rozhovorů, se domnívá, že scéna byla vystřižena, jelikož byla moc odlehčená v porovnání se zrovna ukončeným, emocionálně nabitým zápasem. V závěru pak Lundgren řekl s lehkou nadsázkou, že si Ivanovo vykoupení tvůrci možná šetří na příští film.

Ať už ale vypadala výsledná scéna jakkoli, je zde ještě jedna vystřižená scéna, kterou si můžete prohlédnout níže pod článkem. A pozor, opět spoilery! V přiloženém videu jsou totiž záběry z natáčení scény, ve které se Rocky popral s Ivanem Dragem! Scéna byla pravděpodobně zasazena do prostřední části filmu, kdy Rocky odchází z nemocnice poté, co se přijel podívat na Adonisova zranění. U východu z nemocnice následně narazil na Draga a jedna rána za druhou na sebe nenechaly dlouho čekat. Celá scéna byla z filmu bohužel také vystřižena, je zde nicméně velká šance, že se jí (i výše zmiňované scény) dočkáme na Blu-Ray a DVD.

Zdroj: Slashfilm

Galerie: 8

Creed 2: Velká scéna s Ivanem Dragem byla vystřižena | Fandíme filmu Creed 2: Velká scéna s Ivanem Dragem byla vystřižena | Fandíme filmu Creed 2: Velká scéna s Ivanem Dragem byla vystřižena | Fandíme filmu Creed 2: Velká scéna s Ivanem Dragem byla vystřižena | Fandíme filmu Creed 2: Velká scéna s Ivanem Dragem byla vystřižena | Fandíme filmu Creed 2: Velká scéna s Ivanem Dragem byla vystřižena | Fandíme filmu Creed 2: Velká scéna s Ivanem Dragem byla vystřižena | Fandíme filmu Creed 2: Velká scéna s Ivanem Dragem byla vystřižena | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu