Studie říká: Černého Bonda diváci přijmou, gaye nebo ženu nikoliv

Studie říká: Černého Bonda diváci přijmou, gaye nebo ženu nikoliv | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit dalších 6 obrázků
K tomu respondenti odpovídali na to, jaká je nejlepší bondovka a nejlepší představitel agenta 007.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Série Jamese Bonda čítá prozatím 24 filmů (plus jeden neoficiální) a za ta léta museli diváci v rámci castingu překousnout mnohé. Někoho, kdo není Connery, Australana nebo dokonce blonďáka! Daleko výraznější změny však může přinést budoucnost. S tím, jak se pomalu blíží ke konci éra Daniela Craiga, se každou chvíli objevují spekulace o tom, kdo přijde potom. A občas se dokonce objeví myšlenka (pro někoho kacířská), že by příští agent 007 nemusel být bílý muž. Co přesně si o něčem takovém lidé myslí? Zjišťoval to průzkum, provedený Hollywood Reporterem a agenturou Morning Consult na vzorku dvou tisíc respondentů ze Spojených států.

51% dotázaných uvedlo, že Bond je klasika a neměl by se nijak měnit. 17% uvedlo, že by se měl vyvíjet spolu s tím, jak se vyvíjí svět. Zbytek dotázaných neví nebo nemá názor. Když se dotazník ptal na konkrétní podoby Bonda, dopadlo to následovně: 52% dotázaných by podpořila černošského Bonda, 20% neví/nemá názor, 29% bylo proti. 39% by bralo hispánského Bonda, 22% neví, 39 je proti. 37% by podpořilo asijského, 22% neví, 41% je proti. 37% by bralo Bonda-ženu, 16% nemá názor, 48% je proti. A úplně nejmenší podporu má Bond-gay. Jen 28% dotázaných by jej podpořilo, 20% neví a 52% by bylo vyloženě proti.

Další zajímavá čísla? 74% dotázaných vidělo v životě alespoň jednu bondovku. Mezi dotázanými šlo o čtvrtou nejpopulárnější značku po Toy Story, Návratu do budoucnosti a Indianu Jonesovi. Star Wars a Harry Potter byli až pod Bondem, celkem se dotazník ptal na 34 různých známých značek. 60% dotázaných uvedlo, že nejspíš vyrazí do kina na příští bondovku.

Následuje žebříček nejpopulárnějších Bondů a bondovek.

Další kapitola »

Galerie: 7

Studie říká: Černého Bonda diváci přijmou, gaye nebo ženu nikoliv | Fandíme filmu Studie říká: Černého Bonda diváci přijmou, gaye nebo ženu nikoliv | Fandíme filmu Studie říká: Černého Bonda diváci přijmou, gaye nebo ženu nikoliv | Fandíme filmu Studie říká: Černého Bonda diváci přijmou, gaye nebo ženu nikoliv | Fandíme filmu Studie říká: Černého Bonda diváci přijmou, gaye nebo ženu nikoliv | Fandíme filmu Studie říká: Černého Bonda diváci přijmou, gaye nebo ženu nikoliv | Fandíme filmu Studie říká: Černého Bonda diváci přijmou, gaye nebo ženu nikoliv | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest