Strážci Galaxie 3 si údajně vyhlédli režiséra

Strážci Galaxie 3 si údajně vyhlédli režiséra | Fandíme filmu
Marvel Studios
Dostane marvelovská série animovanou injekci? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Birth Movies Death tvrdí, že ve spojitosti s režií filmu nějakou dobu ze zákulisí zaznívalo také jméno Paul Feig. Ten je známý pro snímky jako Bridesmaids, Já, špión nebo Krotitelé duchů.

Původní zpráva z 16.11.: Stále nevíme, jaký bude osud Strážců Galaxie 3, nicméně The DisInsider a několik dalších zdrojů tvrdí, že si Marvel vyhlédl režiséra. Měl by jím být Travis Knight. Pokud by skutečně dostal příležitost, byl by to důvod k radosti. Je klíčovou osobností studia Laika, kde byl hlavním animátorem všech filmů studia od Koralíny, producentem všech filmů studia od ParaNormana a režisérem snímku Kubo a kouzelný meč. Ten měl vynikající recenze, výraznou vizuální stránku a soustředil se na rodinná témata, tedy na něco, co je ve Strážcích důležité. Zrežíroval také letošního Bumblebeeho, o kterém se pomalu začíná proslýchat, že by mohlo jít o nejlepší Transformers film vůbec.

Knight údajně měl být v hledáčku Marvelu už pro The Eternals, ty však nakonec získala Chloe Zhao. Ta sama se původně ucházela o Black Widow, takže by mohl pokračovat trend, kdy je Marvel připravený pro zajímavé tvůrce hledat nějaký vhodný projekt, dokud jej nenajde. Knight byl se Strážci poprvé spojovaný v říjnu, kdy byl součástí širšího seznamu. Kromě něj byly na seznamu také Amma Asante (taktéž kandidátka pro Black Widow), Nicole Perlman (Strážci Galaxie 1, Black Widow, Captain Marvel, Detective Pikachu) a Lena Waithe (Master of None, The Chi). Dvě poslední dámy jsou přitom primárně scenáristky, je tedy možné, že Marvel hledá vedle režiséra také někoho na úpravu scénáře.

Zatím jde o zcela nepotvrzenou informaci a redaktor The Wrapu dokonce popírá její pravdivost, tak uvidíme, zda se kolem Strážců skutečně začne něco dít, anebo jsme v další slepé uličce.

Zdroje: Birth Movies Death, Umberto Gonzalez, The DisInsider, Charles Murphy, Skyler Shuler, KC Walsh,

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest