Leprechaun: Trailer na reboot hororové šílenosti vypadá katastrofálně

Leprechaun: Trailer na reboot hororové šílenosti vypadá katastrofálně | Fandíme filmu
Je to děsivé. A ne v dobrém slova smyslu.

V roce 1993 se objevila hororová komedie Leprechaun/Skřítek, která se sice nedočkala zrovna oslavných recenzí, ale byla tak bizarní, že se z ní pro určitou skupinu fandů stal kultovní projekt. 

A protože vydělala skoro devítinásobek svého milionového rozpočtu, následovalo šest pokračování (v jednom jsme se dokonce vydali do vesmíru) z nichž většina kvalitou zrovna neoslnila. 

Ale zřejmě byla dostatečně výdělečná, aby značka Leprechaun neskončila "u ledu". Příští měsíc se totiž dočkáme částečného rebootu nazvaného Leprechaun Returns, který aktuálně nabízí trailer.

Ten je ovšem strašný. A ne v onom dobrém slova smyslu, kdy si říkáte, že je to tak šílné, že to prostě musí být zábavné. Tohle nevypadá ani jako béčko, ale přinejlepším jako déčko.

Herecké výkony jsou na úrovni představení žáků základní školy, maska hlavního netvora zase působí, že se někdo až příliš inspiroval u hororů Jeepers Creepers a situaci nezachraňují ani lacině působící triky.

Je sice milé, že se film snaží nepovedené řemeslné zpracování zachránit rádoby vtipnými hláškami a "cool" momenty, ale problém je, že nefungují. 

Velmi pochybuji, že se z tohoto vyklube snesitelná podívaná. Není tak vůbec překvapením, že film nepůjde do kin, ale do digitální distribuce. V USA to bude 11. prosince, zda bude oficiálně dostupný u nás se zatím neví. Ale pokud ne, asi si kvůli tomu nikdo vlasy trhat nebude.

P. S.: Hlavního padoucha už bohužel nehraje Warwick Davis.

Skřítek

08.01.1993 | USA
Komedie, Thriller, Horor
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest