Krotitelé duchů 3: Na filmu se pracuje, tvrdí Dan Aykroyd

Krotitelé duchů 3: Na filmu se pracuje, tvrdí Dan Aykroyd | Fandíme filmu
Že bychom se opravdu dočkali právoplatné trojky?

Na třetí díl Krotitelé duchů se čekalo hodně dlouho. Nakonec jsme se dočkali, ale místo právoplatného třetího filmu došlo na reboot s ženskými hlavními hrdinkami.

A to byl kámen úrazu. Přestože i když ve finále nebyl film tak špatný, jak se podle trailerů zdálo, tak ženský tým v ústřední roli mnohým nevoněl a projekt za 144 milionů dolarů jich utržil jen 229,1.

To znamená, že se možná ani nezaplatil - z prodaných vstupenek má studio méně než polovinu a je třeba přidat náklady na marketing.

Nicméně, na všem špatném je něco dobrého. Protože reboot nezabodoval, začalo se opět mluvit o třetím dílu. A jak se zdá, pracuje se na něm. 

Minimálně to tak vypadá podle slov představitele doktora Raye Stanze z prvních dvou filmů, Dana Aykroyda:

"Je tu možnost znovushledání se zbývajícími třetmi Krotiteli duchů... Zrovna se začíná psát."

Ovšem, zatím není důvod juchat, protože v minulosti se několikrát začalo na filmu pracovat a nikdy se nedostal do fáze realizace. 

Částečně na tom nesl vinu Bill Murray (doktor Peter Venkman). Ale z dobrého důvodu, prohlásil, že se nehodlá do projektu zapojovat, pokud Ernie Hudson (Winston Zeddemore) nebude mít stejné množství prostoru, jako ostatní herci v hlavních rolích. A to je férový požadavek.

I když to několikrát vypadalo nadějně, tak trojka nevznikla, ale pokud vše dobře dopadne, mohlo by se to změnit. Ale je tu samozřejmě jedna nepříjemná věc a to, že představitel doktora Egona Spenglera Harold Ramis v roce 2014 zemřel.

A protože Dan mluvil o tom, že je možné shledání s ostatními třemi Krotiteli duchů, pak se zřejmě k týmu přidá někdo nový (že by klasická scenáristická klička ve stylu "syn původního člena?") Ale to se asi jen tak nedozvíme, přípravy jsou na začátku a nebylo by kdovíjakým překvapením, pokud by se film nezačal natáčet, to už jsme v minulosti zažili bohužel několikrát.

Zdroj: The Big Interview with Dan Rather

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest