Top Gun 2: Natáčení údajně zdržuje Cruisův stíhačský výcvik

Top Gun 2: Natáčení údajně zdržuje Cruisův stíhačský výcvik | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Tom Cruise už má pilotní průkaz na běžné letadlo i na helikoptéru, ale chce ovládat i bojový letoun.

O natáčení Top Gun: Maverick se objevují nejrůznější protichůdné zprávy. Premiéra byla o rok odložena, to je jisté, ale samotné natáčení? Jednou slyšíme, že se odkládá, pak se objeví fotky z natáčení, pak se zase mluví o tom, že Christopher McQuarrie (Mission: Impossible 5+6) upravuje scénář.

Se zajímavou informací teď přišel The Sun. To je sice klasický bulvár, který se občas neštítí zcela smyšlených zpráv, nicméně zrovna tahle zapadá do toho, co víme o Tomu Cruisovi. Podle informací deníku se natáčení druhého Top Gunu protahuje proto, že se Tom Cruise učí létat stíhačkou. Cruise sice má už dlouho běžný pilotní průkaz, ale na ovládání bojových letounů dosud kvalifikaci neměl a snaží se to údajně dohnat. Něco podobného se stalo při natáčení Mission: Impossible – Fallout, kdy se Cruise za několik měsíců naučil ovládat helikoptéru.

Cruise nenatočí úplně všechny letecké scény, protože by to zkrátka bylo příliš nebezpečné, ale v některých z nich se osobně objeví, aby byly vzdušné záběry co nejrealističtější. Produkci se nelíbí, že musí platit vysoké pojistné, že se přípravy filmu protahují, a že jejich hlavní hvězda bude v ohrožení života, nicméně Cruisovo slovo platí a studio mu vychází vstříc. Mělo by to být vůbec poprvé, kdy hollywoodská hvězda bude na plátně pilotovat moderní bojové letadlo.

Scénář napsal Justin Marks, režíruje Joseph Kosinski. Cruise o filmu řekl, že bude plný velkých, rychlých strojů. Touha po rychlosti je zpátky a opět půjde o vzájemné soupeření, jako v prvním filmu. Drony pomalu začínají ovládat vojenské letectví a snímek se zaměří na soumrak léty bojových pilotů. Maverick je tentokrát jejich instruktorem. Dále hrají Miles Teller, Jennifer Connelly, Val Kilmer, Jon Hamm, Ed Harris a Glen Powell. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 16. 7. 2020.

Zdroj: The Sun

 

Galerie: 4

Top Gun 2: Natáčení údajně zdržuje Cruisův stíhačský výcvik | Fandíme filmu Top Gun 2: Natáčení údajně zdržuje Cruisův stíhačský výcvik | Fandíme filmu Top Gun 2: Natáčení údajně zdržuje Cruisův stíhačský výcvik | Fandíme filmu Top Gun 2: Natáčení údajně zdržuje Cruisův stíhačský výcvik | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest