Wonder Woman 1984: O návratu Trevora bylo rozhodnuto už při vzniku jedničky

Wonder Woman 1984: O návratu Trevora bylo rozhodnuto už při vzniku jedničky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
O svém návratu nemluví jen Chris Pine, ale také Robin Wright, představitelka Amazonky Antiope.

Spoilery pro první Wonder Woman!: Jak drtivá většina z vás musí vědět, Steve Trevor (Chris Pine) na konci prvního snímku zemřel, když se hrdinně obětoval pro vyšší dobro a definitivně nakopl Dianu (Gal Gadot) k hrdinské dráze. Od momentu, kdy se začalo plánovat pokračování, se šuškalo o tom, jestli se nakonec nějakým způsobem Chris Pine nevrátí, a když se objevily první fotky z Wonder Woman 1984, tak na ty největší skeptiky muselo čekat slušné překvapení, když viděli Trevora živého a zdravého.

Stále oficiálně nevíme o tom, jakým způsobem se postava vrátila k životu (jsou tu jisté neoficiální zvěsti), nicméně Chris Pine prozradil, že s jeho návratem se počítalo už dávno. Už někdy v polovině natáčení prvního filmu mu režisérka Patty Jenkins prozradila, co s jeho postavou plánuje do budoucna. A jakmile si Patty podle Pinea něco umane, tak se to prostě stane. Z maličkého zárodku postupně roste sazenička, až se najednou před vámi mohutně košatí plně realizovaný nápad v celé svojí kráse. Pak ani nevíte jak a Patty vás přesvědčí k tomu, abyste s ní do toho nápadu šli. K roli v první Wonder Woman režisérka Pinea přesvědčila, aniž by měla hotový scénář, u seriálu I Am The Night to bylo podobné a u Wonder Woman 1984 to platilo zase.

O druhé Wonder Woman krátce promluvila také Robin Wright, představitelka Dianiny mentorky Antiope, která taktéž v prvním filmu zemřela. Herečka potvrdila, že se vrátí prostřednictvím flashbacku, ve kterém opět bude dávat mladé Dianě lekci z historie, na kterou si potom vzpomene v důležitém momentě v dospělosti.

Představitelka hlavní role sice v poslední dnech nic zajímavého o snímku neprozradila, ale aspoň nasdílela video ze svého tréninku a pochlubila se fotkou v batmanovské kukle, kterou najdete dole v galerii.

V hlavních rolích se vracejí Gal Gadot a Chris Pine, dále hrají Kristen Wiig a Pedro Pascal. Režíruje znovu Patty Jenkins. Datum premiéry filmu je naplánované na 5. 6. 2020.

Zdroje: BBC, Gal Gadot, News 18

Galerie: 7

Wonder Woman 1984: O návratu Trevora bylo rozhodnuto už při vzniku jedničky | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: O návratu Trevora bylo rozhodnuto už při vzniku jedničky | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: O návratu Trevora bylo rozhodnuto už při vzniku jedničky | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: O návratu Trevora bylo rozhodnuto už při vzniku jedničky | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: O návratu Trevora bylo rozhodnuto už při vzniku jedničky | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: O návratu Trevora bylo rozhodnuto už při vzniku jedničky | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: O návratu Trevora bylo rozhodnuto už při vzniku jedničky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu