Terminátor 6: Herci oznámili konec natáčení

Terminátor 6: Herci oznámili konec natáčení | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Herci se rozloučili s filmováním a představitelka hlavní role odhalila pár zajímavostí. A známe konečně název filmu?

Nový Terminátor má dotočeno. Postupně to na svých sociálních sítích uváděli Gabriel Luna, Arnold Schwarzenegger, Natalia Reyes i společnost Skydance, která snímek produkuje. Za zmínku stojí, že Skydance na Instagramu nejprve napsal, že natáčení skončilo, ale následně post změnil a teď v něm stojí, že natáčení skončilo pro báječné obsazení. Takže kdo ví, třeba pomocný štáb ještě čeká nějaké natáčení akčních scén bez hlavního obsazení.

Ústřední část práce je nicméně hotová. Po různých odkladech se začalo natáčet začátkem června a po šesti měsících je dílo dokonáno. Postupně se točilo na španělském pobřeží a ve vnitrozemí, kde se točily exteriérové scény, a následně se štáb přesunul do maďarského ateliéru. Stále nemáme mnoho podrobností o natáčení slibované scény s velkým letounem. Jeden čas ji štáb měl realizovat na letišti v Rakousku, pak to zase vypadalo, že mohla být točená na závodišti ve Španělsku. Také se dlouho mluvilo o tom, že by se mělo točit na přehradě Picote v Portugalsku (foto najdete dole v galerii, pořídil jej štáb během scoutingu lokací), popřípadě o tom, že se štáb ještě podívá do USA, tak uvidíme, jestli na některé z těchto lokací neproběhne ještě ještě pár dodatečných natáčecích dní.

Další zajímavost spojená s filmem, tu a tam jej někdo ze štábu označí jako Terminator: Phoenix. Je to snad název filmu? Nebo jde o pracovní název, jaké se často v rámci filmových produkcí užívají? Například Terminátorovi: Salvation se přezdívalo „Angel“, tak že by se z „Phoenix“ vyklubalo třeba Resurrection (Vzkříšení)?

Několik zajímavostí o snímku prozradila v poslední době také Natalia Reyes, představitelka Dani Ramos. Dani je mladá hrdinka filmu z Mexika, podle herečky bude mít film hodně „latinskou příchuť“, bude se vyjadřovat k dění na mexicko-americké hranici a je to hodně současný film. Zároveň je to ale pořád Terminátor, takže můžeme čekat spoustu akce. Herečka zmiňuje různé skoky, práci na lanech, létání helikoptérou, práci se speciálními efekty, jezdění na lodích, natáčení pod vodou nebo ve vodě. Tematicky má film pojednávat o tom, že jsme čím dál tím víc vydaní na milost a nemilost technologiím a strojům.

Dole v galerii najdete posledních pár fotek ze zákulisí, pak už začne čekání na první teaser trailer… Teď alespoň Arnold s filmovým sestřihem v posilovně:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger),

Děj film je zasazený do Mexika, jednou z hlavních hrdinek bude mladá Mexičanka, společně s postavami Sarah Connor (Linda Hamilton) a T-800 (Arnold Schwarzenegger). Nové postavy ztvární Natalia Reyes, Mackenzie Davis, Gabriel Luna a Diego Boneta. Snímek má ignorovat všechny Terminator filmy, které netočil James Cameron, který také produkuje. Scénář píše Billy Ray, režíruje Tim Miller. Datum české a slovenské premiéry je v tuto chvíli stanovené na 22. 11. 2019.

Zdroje: Flex Gym Budapest, Shwarzenegger, Natalia Reyes, Gabriel Luna, Kenseng, El Pais, Terminator Fans I, II

Terminátor: Temný osud

01.11.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 6

Terminátor 6: Herci oznámili konec natáčení | Fandíme filmu Terminátor 6: Herci oznámili konec natáčení | Fandíme filmu Terminátor 6: Herci oznámili konec natáčení | Fandíme filmu Terminátor 6: Herci oznámili konec natáčení | Fandíme filmu Terminátor 6: Herci oznámili konec natáčení | Fandíme filmu Terminátor 6: Herci oznámili konec natáčení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest