Deathstroke: Film je momentálně na mrtvém bodě

Deathstroke: Film je momentálně na mrtvém bodě | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Těšili jste se na Deathstroka ve filmu? Pak si nechte zajít chuť.

Zhruba před rokem a půl se studio Warner Bros. nijak netajilo svými plány na realizaci spousty filmů z DC univerza, resp. se jeho plány dostávaly ven až moc často. Jedním z takových plánů byl i sólový film s Deathstrokem, nájemným zabijákem a bývalým vojákem Sladem Wilsonem, kterého na plátně ztvárnil zatím jednou Joe Manganiello. Jako režisér měl k filmu přijít tvůrce akčních nářezů Raid, Velšan Gareth Evans. Od té doby se však k filmu téměř žádné novinky neobjevily, akorát Manganiello občas v rozhovoru řekne, že je film v určité fázi vývoje. Jak to tedy doopravdy je?

Situace je možná ještě mnohem černější pro ty, co ve film doufali. Evans v nedávném rozhovoru při propagaci snímku Apostle prozradil, že on sám nic oficiálního od studia ohledně filmu neslyšel, a ani nebyl oficiálně najatý, aby film připravoval. Podle jeho slov měl v době, kdy se informace vyrojily, pouze tři telefonáty na toto téma, dva s někým ze studia a jeden s Manganiellem. Ten je mimochodem do role prý velmi zapálený, což sám režisér cení. Situace se však dál vůbec nikam nevyvíjela, a sám Evans je už dlouhou dobu bez jakýchkoliv informací k projektu.

V jednom z rozhovorů nicméně režisér prozradil, že jeho film s Deathstrokem by byl „temný, stejně jako minulost postavy“. Byl by hodně realistický, opíral se o reálné základy a strukturou by ho přirovnal ke korejským noir filmům. Jestli se někdy filmu dočkáme, to je otázkou, protože tato postava a plány s ní byly součástí „starého DCEU“, které skončilo neúspěchem Justice League. Noví šéfové nastartovali nové plány a rozpohybovali věci jiným směrem. Je také možné, že sníme čeká až na nového Batmana od Matta Reevese, který by mohl více představit svět Temného rytíře a zároveň tak i Sladea Wilsona. Faktem je momentálně to, že film v nejbližší době rozhodně neuvidíme.

Zdroje: THR, ComicBook

Galerie: 7

Deathstroke: Film je momentálně na mrtvém bodě | Fandíme filmu Deathstroke: Film je momentálně na mrtvém bodě | Fandíme filmu Deathstroke: Film je momentálně na mrtvém bodě | Fandíme filmu Deathstroke: Film je momentálně na mrtvém bodě | Fandíme filmu Deathstroke: Film je momentálně na mrtvém bodě | Fandíme filmu Deathstroke: Film je momentálně na mrtvém bodě | Fandíme filmu Deathstroke: Film je momentálně na mrtvém bodě | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest