Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu

Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Jaký vliv mají minisérie na Avengers 4, na další filmovou nabídku Marvelu, či na Netflix. Podrobný rozbor velkého kroku přehledně, na jednom místě.
  1. Kapitola č.1
  2. Spoilery pro Avengers 4
  3. Filmová skladba 4. fáze Marvel Cinematic Universe
  4. Osud Captaina Ameriky a dalších současných protagonistů
  5. Místo pro X-Meny
  6. Proč zrovna minisérie na streamovací službě
  7. Budoucnost Marvel seriálů
  8. Bude to konečně provázané?

Osud Captaina Ameriky a dalších současných protagonistů

Osud Captaina Ameriky je pro fanoušky velkým tématem. Dosud Chris Evans poměrně jednoznačně mluvil o tom, že spolu s Avengers 4 končí. Co ale bude s lukrativní značkou potom? V momentě, kdy Sebastian Stan a Anthony Mackie odejdou na „Disneyflix“, zřejmé padá varianta, že by štít převzal jeden z nich, jako tomu bylo v komiksech. Jaké jsou jiné možnosti? 1) Marvel Evanse přemluví a ten se k roli vrátí. 2) Štít převezme dosud neznámá postava, třeba nějaká žena, jak velí soudobé trendy. 3) Marvel postavu přeobsadí. 4) Anebo bude Captain America (alespoň dočasně) uložený k ledu a studio se bude soustředit na jiné hrdiny.

Podobné otázky panují také kolem ostatních postav. Když Stan nebo Mackie nebudou Captain America, jen těžko bude Don Cheadle (Rhodes) novým Iron Manem. Ani tady nevíme, zda Tony zůstane naživu, popřípadě jestli studio přemluví Roberta Downeyho Jr. k další spolupráci, poté, co mu spolu s Avengers 4 vyprší smlouva (stejně jako Evansovi a Hemsworthovi). Downeyho role není fyzická, takže nevyžaduje náročný trénink, a v obleku Roberta už řadu let zastupuje dublér. Pokud by tedy Downey byl ochotný čas od času vystupovat za pár milionů v roli šéfa či mentora, podobně jako ve Spider-Manovi: Homecoming, bylo by to asi pro obě strany výhodné. Před časem se objevila nicméně také varianta, že by se v kostýmu objevila Riri Williams – dámská verze Iron Mana z komiksů.

U Chrise Hemswortha fanoušci spekulují o tom, že je šance na návrat asi největší. Thor je prakticky nesmrtelný a Hemsworth po Thorovi: Ragnarok srší novou chutí do práce. Nový Thor by se však zřejmě od toho starého dost lišil. Tak nějak se předpokládá, že by zůstala ve hře poetika režiséra Taiky Waititiho (Thor: Ragnarok), nicméně většina Asgardu a jeho obyvatel je pryč, většina vedlejších postav z minulých filmů je mrtvá (Heimdall, Fandral…) nebo zapomenutá (Jane Foster…) a Loki zřejmě odchází do vlastního seriálu. Thor by se tak mohl definitivně utrhnout ze řetězu a třeba spolu s Valkyrie se vydat za dobrodružstvím někam do hlubin vesmíru.

A Hulk? Na jeho sólovky Marvel stále nemá práva, takže pokud se objeví, tak znovu jako součást filmu někoho jiného. Anebo že by právní problém šel obejít přesunutím Hulka do minisérie? V minulosti se o seriálu s Hulkem mluvilo, tak třeba by tahle alternativa byla možná. Otěže by postupně mohla od Marka Ruffala převzít kupříkladu She-Hulk.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Galerie: 5

Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest