Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu

Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Jaký vliv mají minisérie na Avengers 4, na další filmovou nabídku Marvelu, či na Netflix. Podrobný rozbor velkého kroku přehledně, na jednom místě.
  1. Kapitola č.1
  2. Spoilery pro Avengers 4
  3. Filmová skladba 4. fáze Marvel Cinematic Universe
  4. Osud Captaina Ameriky a dalších současných protagonistů
  5. Místo pro X-Meny
  6. Proč zrovna minisérie na streamovací službě
  7. Budoucnost Marvel seriálů
  8. Bude to konečně provázané?

Filmová skladba 4. fáze Marvel Cinematic Universe

Zástupci Marvelu v minulosti v rozhovorech uváděli, že by po Avengers 4 mohli přestat dělit svoje filmy na fáze, nicméně ať už se filmům uvedeným po Avengers 4 bude nějak souhrnně říkat nebo ne, naplánované minisérie o téhle „fázi“ leccos prozrazují. V minulosti se mnohokrát diskutovalo o tom, zda vedlejší postavy dostanou v budoucnosti vlastní celovečeráky. Teď zdánlivě máme odpověď. Chystá se sice samostatný film s Black Widow, ale to je jedna z nejvýraznějších postav Marvelu. Kdokoliv s menší svítivostí na vlastní celovečerní film nejspíš může zapomenout. Pořád nejde vyloučit, že se vedlejší postavy společně potkají v nějaké týmovce a nezatracoval bych ani variantu, že se postavy z minisérií vrátí jednoho dne na plátno. Ale že by dostaly vlastní celovečerní film, to je nejspíš mimo hru.

Co tedy uvidíme v budoucnosti? Pokračování stávajících sólovek, které Marvel zařadil do svojí nabídky někdy v poslední době: Přijde (nebo může přijít) další Spider-Man, další Black Panther, další Doctor Strange, další Ant-Man, další Captain Marvel a další Strážci Galaxie (pokud je zařadíme mezi sólovky). Představí se noví hrdinové, jaké jsme dosud na plátnech neviděli: Aktuálně se počítá s The Eternals, mnohokrát byly zmiňovány postavy jako Nova nebo Adam Warlock. Postavy se budou téměř jistě i nadále scházet v eventových filmech. Jednou přijdou „Avengers 5“, kde se mohou potkat výše vyjmenovaní samostatní hrdinové. Byly tu také neoficiální zprávy o Dark Avengers, Young Avengers nebo A-Force (tedy nějaké variaci Avengers, složené pouze z žen).

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Galerie: 5

Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu Co všechno odhalují chystané minisérie o budoucnosti Marvelu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest