Rambo 5: Premiéra v Česku a na Slovensku potvrzena

Rambo 5: Premiéra v Česku a na Slovensku potvrzena | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Původně měl být pátý film oduševnělým emocionálním dramatem. Když to studio zatrhlo, Stallone s rolí málem skončil.

Natáčení Ramba 5 se pomaličku chýlí ke konci, a tak se nabízí otázka, zda snímek uvidíme také v Česku a na Slovensku. Podle informací Deadline uvidíme, protože společnost North Video jej zakoupila pro místní distribuci (a jistě práva nekupovala proto, aby si snímek pouštěli zaměstnanci někde v kanceláři). Co je jinak nového kolem natáčení? Stallone prozradil, že i během samotného natáčení stále ladí scénář. Do blíže neurčené role byl před pár dny obsazený Óscar Jaenada (Mělčiny, Muž, který zabil Dona Quijota). Stefan Chapovskiy vyvrátil spekulace o tom, že by ve filmu hrál mladší verzi Johna Ramba. Zveřejněna byla také první oficiální fotka, kterou můžete vidět na titulce. V galerii ji doplňují další fotografie z natáčení, přičemž Sly v posledních dnech s chutí ukazuje především Rambův nůž heart-stopper („zastavovač srdce“).

Na závěr je tu zajímavý příběh od scenáristy Davida Morrella. Ten se rozpovídal o tom, že v Roce 2015 začali spolu se Stallonem připravovat námět pro posledního Ramba. Mělo jít o oduševnělý snímek, skutečně silný námět plný emocí, o kterém nesmí Morell prozradit nic bližšího (nicméně Davidova slova působí dojmem, že mělo jít spíš o drama než o akční film). Produkce však námět zavrhla a raději chtěla natočit film o obchodu s lidmi. Zdálo se, že se věci zastavily na mrtvém bodě a jestli si vzpomínáte, tak v roce 2016 Stallone dokonce mluvil o tom, že s rolí Ramba nejspíš končí. Pak se ale z ničeho nic objevila zpráva, že se Rambo V skutečně bude točit...a k Morellově překvapení se točí kolem obchodu s lidmi. Inu, Stallone zjevně někde po cestě oplakal svoji vizi dramatického závěru ságy a skočil po příležitosti ještě jednou hrát Ramba alespoň v takové podobě, jakou mu produkce povolí.

Všechny přislíbené fotky hledejte dole v galerii.

Sylvester Stallone se vrací v ústřední roli vysloužilého vojáka s PTSD, který se prostě snaží nějak vyjít a bere každou práci, na kterou narazí. Aktuálně vypomáhá na ranči v Arizoně. Ten vede jeho dávná známá Maria (Adriana Barraza), která jej poprosí, aby jí pomohl najít ztracenou vnučku (Yvette Monreal), která zmizela, když si vyjela na mejdan do Mexika. Následuje sestup do horoucích pekel plný násilí. Rambo v Mexiku narazí na gang, který obchoduje s bílým masem. Dá se dohromady s novinářkou (Paz Vega), která podobně jako on hledá svoji zmizelou nevlastní sestru. Budou muset napnout všechny své schopnosti, aby dívky zachránili a svrhli krutého kriminálního bosse (Sergio Peris-Mencheta). Poslední verzi scénáře napsal Matt Cirulnick, režíruje Adrian Grunberg.  S premiérou se počítá na příští rok.

Zdroje: Sylvester Stallone, Deadline I, II, Culture Creature, perismencheta, Stefan Chapovskiy

Galerie: 9

Rambo 5: Premiéra v Česku a na Slovensku potvrzena | Fandíme filmu Rambo 5: Premiéra v Česku a na Slovensku potvrzena | Fandíme filmu Rambo 5: Premiéra v Česku a na Slovensku potvrzena | Fandíme filmu Rambo 5: Premiéra v Česku a na Slovensku potvrzena | Fandíme filmu Rambo 5: Premiéra v Česku a na Slovensku potvrzena | Fandíme filmu Rambo 5: Premiéra v Česku a na Slovensku potvrzena | Fandíme filmu Rambo 5: Premiéra v Česku a na Slovensku potvrzena | Fandíme filmu Rambo 5: Premiéra v Česku a na Slovensku potvrzena | Fandíme filmu Rambo 5: Premiéra v Česku a na Slovensku potvrzena | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu