Masters of the Universe: He-Man se vrací!

Masters of the Universe: He-Man se vrací! | Fandíme filmu
Mattel
Ujížděli jste jako malí na He-Manovi? Nebo se už jako starší smáli filmové verzi s Dolphem Lundgrenem? Teď je sága zpátky.

Jon M. Chu se dostal do povědomí filmových diváků díky sérii tanečních filmů Let's Dance. Režíroval dvojku a trojku, zatímco poslední díl Let’s Dance: Revolution, který do naších kin zavítá koncem srpna, pouze produkoval. Tyto taneční taškařice zaznamenaly pozoruhodný finanční úspěch a poptávka po Jonovi Chu se v Hollywoodu zvýšila. Chu následkem toho dostal na starost pokračování akčňáku G.I. Joe. Film je v součastosti v neplánované 3D postprodukci, a proto se Chu k dalšímu projektu dostane nejspíš až příští rok. Nicméně v Sony by ho rádi viděli na palubě chystaného snímku Masters of the Universe a zřejmě na něj neváhají počkat. A o co vlastně jde?

Masters of the Universe jsou původně hračky společnosti Mattel, které se prosadily také na filmovém a seriálovém poli. Možna si budete pamatovat film z roku 1987, kde si hlavni roli střihl Dolph Lundgren (nebo některý z animovaných seriálů, které běžely na začátku devadesátých let i u nás). Jednalo se o naprosto klasickou akční sci-fi/fantasy, kde byl conanovský hrdina He-man svědkem obsazení své planety zlovolným lordem Skeletorem. Musel se proto vydat na nebezpečnou cestu, aby Skeletora ze své domoviny vyhnal a nastolil opět mír a pořádek.

Film sice neudělal do světa žádnou díru, ale teď celá značka dostane další šanci. Práva dlouho vlastnili Warner Bros. a okolo filmu se pohybovala zajímavá jména jako John Stevenson (Kung Fu Panda) či John Woo. Warneři však promeškali svou šanci a práva tak v roce 2009 přešla k Sony.  Tam za scénářem nové adaptace stálo naposledy duo Alex Litvak a Mike Finch (Predátoři, Tři mušketýři), ale není jasné, zda se s jejich verzí stále počítá - scénář Litvaka a Finche se jmenoval Grayskull, ale od té doby se studio opět vrátilo k názvu Masters of the Universe. Každopádně se ledy hnuly a my možná dostaneme další fantasy/scifi podívanou, které se netočí až tak často.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu