Toy Story 4 nás podle Tima Allena znovu donutí k slzám

Toy Story 4 nás podle Tima Allena znovu donutí k slzám | Fandíme filmu
Představitel Buzze Rakeťáka nejnovější film série přirovnal k Avengers: Infinity War.

Toy Story 4 vždy budilo pochybnosti. Trojka sérii perfektně uzavřela. I samotní tvůrci se zpočátku tvářili, že by nechtěli narušit odkaz skvělé trilogie. Pak se ale čtyřka začala připravovat a skutečnost, že se projekt několikrát odsouval, předělával a měnil tvůrčí tým, budil další pochybnosti. Skutečně má Pixar v ruce tak dokonalý příběh, že jej prostě nemůže nevyprávět? Anebo jen studio zoufale hledá způsob, jak si počtvrté namastit kapsu?

Teď určitou naději fanouškům dává Tim Allen, dabér Buzze Rakeťáka. Ten v rozhovoru uvedl, že by Toy Story 4 jakožto komiksový fanoušek přirovnal k Avengers: Infinity War. U těch si také naprosto nedokázal představit, že to bude fungovat a ono to nakonec klaplo. Toy Story 4 je podle něj nesmírně emotivní příběh a téma, se kterým autoři nakonec přišli, je obrovské. Závěrečná scéna je podle Allena tak dojemná, že se skrz ní vůbec nemohl prokousat. Obecně scény ke konci filmu jsou nesmírně silné a postavy jsou výtečně napsané.

To jsou samozřejmě slova zaměstnance Pixaru, takže je musíme brát s jistou rezervou, ale jestli opravdu Příběh hraček 4 dokázal Allena takhle dojmout, tak můžeme jen doufat, že stejně zacloumá i s námi. Níže si můžete přehrát Timův rozhovor.

Datum premiéry filmu je v Česku a na Slovensku stanovené na 8. 8. 2019. Režíruje Josh Cooley, který se předtím podílel na scénáři animáku V hlavě. Poslední verzi scénáře napsala neznámá Stephany Folsom. S příběhem přišly klíčové osobnosti Pixaru - John Lasseter, Pete Docter, Andrew Stanton a Lee Unkrich. Příběh se má točit kolem toho, že se Buzz společně s kovbojem Woodym vypraví hledat Woodyho ztracenou lásku Bo Peep. V hlavních rolích se vracejí Tom Hanks, Tim Allen, Annie Potts, Joan Cusack, Blake Clark, Wallace Shawn, John Ratzenberger, Estelle Harris, Jodi Benson, Michael Keaton nebo Jeff Pidgeon.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest