Piráti z Karibiku příště opravdu bez Deppa?

Piráti z Karibiku příště opravdu bez Deppa? | Fandíme filmu
Walt Disney Pictures
Scenárista Pirátů promluvil o éře Jacka Sparrowa.

Před několika dny se ukázalo, že studio Disney chystá společně se scenáristy Deadpoola restart Pirátů z Karibiku a v té době se psalo, že není jisté, zda se v něm vrátí Johnny Depp, i když se tehdy hollywoodští komentátoři přikláněli k názoru, že se jej studio nejspíš chce touto cestou zbavit. Je možné, že jste dnes někde na síti zaznamenali, že příští Piráti skutečně budou bez Deppa obejdou. Jenže ono to není tak docela přesné.

Se zprávou přišel britský bulvár Daily Mail, který tvrdí, že Johnnyho odchod je potvrzený a odkazuje se na rozhovor se scenáristou Stuartem Beattiem. Jenže Daily Mail si dost přibarvuje skutečnost. Jejich reportér se skutečně Beattieho v přiloženém videu zeptal na to, co říká na Deppův odchod. Scenárista ale rozhodně v žádnou chvíli nepotvrzuje, že Johnny končí. Pouze slušně přikyvuje v hlučném prostředí na novinářovy dotazy. Beattie navíc se ságou už dávno nemá vůbec nic společného. Akorát napsal scénář pro první film z roku 2003. Od té doby je v titulcích následujících filmů uváděný jako spolutvůrce značky, ale toť vše, přímý vliv na sérii v současnosti nemá a kdo ví, jestli o ní má víc informací, než kdokoliv z nás.

V rozhovoru se potom Beattie obecně nostalgicky rozpovídal o tom, jak kdysi s námětem přišel, jak studio nemělo v Johnnyho před lety důvěru a jak se Sparrow stal jeho ikonickou rolí.

Takže ano, pořád je docela pravděpodobné, že Depp v příštích Pirátech z Karibiku nebude, ale rozhodně to v tuhle chvíli není potvrzené. Ani Stuartem Beattiem, ani nikým jiným.

Zdroj: Daily Mail

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest