Three Thousand Years Of Longing: Novinka tvůrce Šíleného Maxe

Three Thousand Years Of Longing: Novinka tvůrce Šíleného Maxe | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
George Miller po tříleté odmlce chystá nový epický snímek.

Po velkém úspěchu filmu Šílený Max: Zběsilá cesta začal jeho režisér George Miller spřádat plány nejen na přímé pokračování, ale i spin-off zaměřený na postavu Furiosy. Oba projekty se ovšem zasekly na finančních tahanicích mezi produkční společností a studiem Warner Bros. I když návrat Šíleného Maxe není kategoricky vyloučen, Miller mezitím připravuje novou epickou podívanou.

O filmu nejsou známé podrobné informace, ačkoliv menší detaily pomalu začínají prosakovat na povrch. Snímek by se měl jmenovat Three Thousand Years of Longing a natáčení se plánuje na příští rok. Miller k filmu sám napsal scénář, a i přesto, že by prý neměl být podobný ničemu, co doposud natočil, zůstává alespoň jeden společný jmenovatel s režisérovou předešlou tvorbou – epické měřítko. Žánrově se mluví o výpravné romantické fantasy, jejíž děj se bude točit okolo mytické bytosti džina.

Začínají se také objevovat první herecké tváře, které jsou s filmem spojovány. Zatím nespecifikované role by si měli zahrát Idris Elba (Thor) a Tilda Swinton (Přežijí jen milenci). Že by džina hrál právě jeden ze dvojice? Produkovat spolu s Millerem bude jeho dlouholetý parťák Doug Mitchell a okolo projektu se prý motá hned několik studií, která mají eminentní zájem o práva.

Zdroje: Deadline 1, Deadline 2

Galerie: 3

Three Thousand Years Of Longing: Novinka tvůrce Šíleného Maxe | Fandíme filmu Three Thousand Years Of Longing: Novinka tvůrce Šíleného Maxe | Fandíme filmu Three Thousand Years Of Longing: Novinka tvůrce Šíleného Maxe | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest