My Hero Academia: Hraný film podle známé mangy na obzoru

My Hero Academia: Hraný film podle známé mangy na obzoru | Fandíme filmu
Superhrdinové pořád táhnou. Jak dopadne tenhle pokus o live-action zpracování?

Převést mangu nebo anime do hrané podoby, to už asi nikoho nemůže příliš šokovat. Zatímco Netflix pomalu chystá Death Note 2, studio Legendary sáhlo po Detektivovi Pikachu také po populární manze My Hero Academia, kterou napsal a ilustroval Kohei Horikoshi. První číslo vyšlo v roce 2014, o rok později dorazil anime seriál a letos měl premiéru celovečerní anime film.

Příběh je zasazen do alternativní současnosti, kde osmdesát procent světové populace má určitou superschopnost a je čistě na každém jedinci, jestli díky ní bude páchat zlo nebo konat dobro. Izuku Midoriya strašně touží po tom stát se superhrdinou, ale bohužel pochází ze zbytku dvaceti procent lidí, které žádnou schopnost nemá. Superhrdiny obdivuje, zvláště pak toho, jenž si říká All Might, který je považován za největšího světového hrdinu. Jednoho dne při pokusu o záchranu svého kamaráda z dětsví All Might chlapci za tento hrdinský čin daruje jednu ze superschopností a pošle jej do speciální školy, v níž se připravuje nová generace superhrdinů. 

Na hrané adaptaci bude s Legendary spolupracovat vydavatelství Shueisha, která je domovem mangy. O distribuci se v Japonsku postará známé studio Toho

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest