Occupation: Rainfall - Už dva roky lidstvo odolává mimozemšťanům

Occupation: Rainfall - Už dva roky lidstvo odolává mimozemšťanům | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Chystá se další příběh ze světa, na který zaútočili mimozemšťané.

Australskému snímku Occupation jsme docela fandili, už pro jeho odvahu jít navzdory minimálnímu rozpočtu vstříc mimozemské invazi. Bohužel, podle dostupných ohlasů se film nakonec příliš nepovedl. Tvůrci ale neházejí flintu do žita a rovnou chystají dvojku nazvanou Occupation: Rainfall.

V prvním snímku jsme mohli sledovat mimozemskou invazi z pohledu obyvatel jednoho malého australského městečka, které se rozhodlo nedat emzákům ani centimetr pozemské půdy zadarmo. Pokračování se odehrává po dvou letech, kdy přeživší vedou v ulicích Sydney zoufalou guerillovou válku. Mrtvých pomalu přibývá a rezistence a její nečekaní spojenci odhalí plán, který by mohl válku dovést k rozhodujícímu konci.

Natáčení začíná už teď v říjnu v Austrálii, jako režisér se vrací Luke Sparke. V jednotlivých rolích se vracejí Temuera Morrison, Dan Ewing či Stephany Jacobsen. Nově byl obsazený také známý americký komik Ken Jeong. Tvůrci věří, že Occupation má potenciál vyrůst v masivní frančízu, tak uvidíme, jestli značka v budoucnu nějak výrazně překročí svůj stín, nebo i nadále zůstane béčkovou zábavou pro pár nadšenců.

Zdroj: Variety

Galerie: 5

Occupation: Rainfall - Už dva roky lidstvo odolává mimozemšťanům | Fandíme filmu Occupation: Rainfall - Už dva roky lidstvo odolává mimozemšťanům | Fandíme filmu Occupation: Rainfall - Už dva roky lidstvo odolává mimozemšťanům | Fandíme filmu Occupation: Rainfall - Už dva roky lidstvo odolává mimozemšťanům | Fandíme filmu Occupation: Rainfall - Už dva roky lidstvo odolává mimozemšťanům | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu