X-Men: Dark Phoenix: Co měnily dotáčky a víc od režiséra filmu

X-Men: Dark Phoenix: Co měnily dotáčky a víc od režiséra filmu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Simon Kinberg se rozpovídal o detailech z traileru, o odložené premiéře či o délce filmu. K tomu nejnovější fotky.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Po tom, co X-Men: Dark Phoenix zveřejnili svůj první trailer, udělal režisér a scenárista Simon Kinberg krátké kolečko s novináři. Rozpovídal se už o samotném traileru. Prozradil, že Charles (James McAvoy) tají už delší dobu minulost a skutečný potenciál Jean Grey (Sophie Turner). To, co se o sobě Jean během filmu dozví, ji dál rozkolísá. Po nasátí kosmické energie začne být nestabilní, nebezpečná a destruktivní. Pokud se svoje síly nenaučí ovládat, může být nebezpečná nejen pro Zemi, ale také pro daleko větší část vesmíru.

Pomoc Jean hledá u Magneta (Michael Fassbender), o kterém ví, že byl v minulosti destruktivní, ubližoval svým bližním, ale dokázal opět najít sebekontrolu a žít v poklidu. Zelená komuna, kterou vidíme v traileru, je počáteční podoba Genoshe, což je něco jako „Izrael pro mutanty“ - útočiště, kde mohou mutanti najít klid a bezpečí a žít soběstačným životem. Největší vliv však na Jean má postava v podání Jessicy Chastain. U té nám tvůrci stále nechtějí prozradit jméno. Víme jen tolik, že nepohází ze země, mělo by se jednat o kombinaci několika komiksových postav a na rozdíl od ostatních se nesnaží držet síly Jean Grey na uzdě, ale naopak je chce plně rozvinout a využít pro své účely. Kinberg se dušuje, že Chastain nehraje Mastermind, postavu známou z komiksů.

Příběh je zasazený do roku 1992, devět let po X-Men: Apocalypse. X-Meni jsou veřejně známý superhrdinský tým a veřejnost je vnímá jako celebrity. K tomu mají k dispozici svoje klasické kostýmy. Na konci předchozího filmu dostali sice jiné, ale ty podle Kinberga aktuální snímek vůbec nezmiňuje a místo toho dostáváme tradiční žlutomodré.

Další kapitola »

X-Men: Dark Phoenix

14.02.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 5

X-Men: Dark Phoenix: Co měnily dotáčky a víc od režiséra filmu | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Co měnily dotáčky a víc od režiséra filmu | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Co měnily dotáčky a víc od režiséra filmu | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Co měnily dotáčky a víc od režiséra filmu | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Co měnily dotáčky a víc od režiséra filmu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest