Godzilla vs. Kong: Monstra přibírají lidskou svačinku

Godzilla vs. Kong: Monstra přibírají lidskou svačinku | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Millie Bobby Brown dostane staršího parťáka.

Prozatím stále čekáme na to, jak dopadne Godzilla II Král monster (premiéra 6. 6. 2019), postupně se ale připravuje také další snímek ze světa monster – Godzilla vs. Kong, kde se obří ještěr má střetnout s obřím opičákem, kterého jsme poznali ve filmu Kong: Ostrov Lebek. Zatím netušíme, proč se obě potvory budou řezat, když dosud obě vystupovaly, jako ochránci Země, tedy potenciálně jako „hráči stejného týmu“. Tušíme ale něco jiné. Byla obsazena další lidská role.

Do té byl obsazen Brian Tyree Henry, jehož hollywoodská hvězda postupně stoupá. Do širšího povědomí se dostal díky seriálu Atlanta, kde si zahrál rappera Paper Boye a byl za to nominovaný na cenu Emmy. Stejné pocty se dočkal také za krátké hostování v seriálu This Is Us. Vedle toho se čerstvě objevil v akčňáku Hotel Artemis a brzy jej uvidíme ve snímcích White Boy Rick či Widows a uslyšíme ve Spider-Manovi: Paralelních světech.

Obsazení snímku se nám tak pěkně zakulacuje. Vedle Briana se objeví Julian Dennison, Danai Gurira, Brian Tyree Henry a Millie Bobby Brown, přičemž poslední jmenovaná má jednu z hlavních rolí už v Godzille II. Režíruje Adam Wingard, Datum premiéry je stanovené na 21. 5. 2020.

Zdroje: Variety

Galerie: 5

Godzilla vs. Kong: Monstra přibírají lidskou svačinku | Fandíme filmu Godzilla vs. Kong: Monstra přibírají lidskou svačinku | Fandíme filmu Godzilla vs. Kong: Monstra přibírají lidskou svačinku | Fandíme filmu Godzilla vs. Kong: Monstra přibírají lidskou svačinku | Fandíme filmu Godzilla vs. Kong: Monstra přibírají lidskou svačinku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest