Hobbs & Shaw: Johnson a Statham na první společné fotce

Hobbs & Shaw: Johnson a Statham na první společné fotce | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
The Rock konečně dorazil!

Natáčení spin-offu Rychle a zběsile s názvem Hobbs & Shaw je v plném proudu, což ostatně dokládala fotka Jasona Stathama s režisérem Davidem Leitchem (Atomic Blonde, Deadpool 2). Což o to, potvrzení první klapky potěšilo, ale bez Dwayna Johnsona to přece jenom nebylo to pravé ořechové. Johnson však nenechal fanoušky dlouho čekat a zveřejnil na Instagramu první společnou fotku hlavních hrdinů. Sebevědomí, testosteronu a urputných pohledů bude v chystaném akčním snímku evidentně dostatek. Ostatně sám Statham uvedl, že spin-off by měl mít trošku realističtější a temnější atmosféru, což po posledních zářezech v "rychlé a zběsilé" sérii dozajista většina diváků přivítá.

Hobbs & Shaw je spin-off série Rychle a zběsile, který se zaměří na samostatné akční dobrodružství Dwaynea Johnsona a Jasona Stathama. Dále hrají Vanessa Kirby a Idris Elba. Scénář napsal Christopher Morgan, režíruje David Leitch. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 25. července 2019.

Galerie: 2

Hobbs & Shaw: Johnson a Statham na první společné fotce | Fandíme filmu Hobbs & Shaw: Johnson a Statham na první společné fotce | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest