Expendables 2: Smrt vrhá stín na Postradatelné

Expendables 2: Smrt vrhá stín na Postradatelné | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Nešťastná úmrtí komplikují filmu život. K tomu nová upoutávka, parádní pocta Arnoldovi z Comic-Conu a několik nových fotek. A kdo nás čeká v Expendables 3?

Smrt má v poslední době na filmy zasednuto. Nedávno jsme vás informovali o neštěstí při premiéře nového Batmana, teď kmotra s kosou stíhá Postradatelné. Nejdřív osobní tragédie postihla Sylvestra Stellona, když musel pohřbít svého teprve třicetišestiletého syna Sage. Sly následně zrušil slavnostní premiéru filmu, která se měla konat 8. srpna v Izraeli. O osudu dalších propagačních akcí není zatím rozhodnuto. Druhá smrt je stará už několik měsíců – v říjnu při natáčení tragicky zahynul kaskadér (podrobnosti). Bulvární server TMZ teď tvrdí, že rodina zesnulého kaskadéra Kun Liu žaluje studio Milleinum a koordinátora kaskadérů Chada Stahelskiho o 25 tisíc dolarů (náklady na pohřeb a emocionální odškodné), protože se domnívá, že při natáčení scény došlo k zásadním bezpečnostním pochybením.

Teď konečně něco optimističtějšího, nicméně u neseriozních zdrojů ještě chvíli zůstaneme. Bulvární Daily Mail tvrdí, že i když zatím není nic potvrzené, byl do třetích Expendables obsazen Mel Gibson! Podobnou zprávu je samozřejmě třeba brát s rezervou, ale je pravdou, že „Šílený Max“ je jedním z posledních klasických akčních hrdinů přelomu osmdesátých a devadesátých let, který dosud v sérii akčních dědoušků chyběl. A pokud jde o Expendables 3, tak dvojka prý naznačuje, že Jet Li má vlastní, asijskou, odnož týmu, se kterou bychom se v budoucnosti ještě někdy mohli setkat, což vůbec nezní jako špatný nápad. Mít vedle Stalloneho borců ve filmu ještě skupinku s Jetem Li, Donniem Yenem, Chow Yun-Fatem, Jackiem Chanem, Tonym Jaa nebo Iko Uwaisem (Jackie a Donnie už o možné účasti v sérii hovořili), to by si každý fanda akce jistě nechal líbit. Dále by prý po událostech Expendables 2 bylo do budoucna z nových borců nejjednodušší k týmu připojit asi Chucka Norrise a Arnolda Schwarzeneggera, tak třeba pánové konečně dostanou pořádné hlavní role a ne jen zdvořilostní hostovačky.

Dále pro vás máme několik nejnovějších fotek, první featurette a parádní video z Comic-Conu, kde během přednášky k Expendables 2 pustili fanouškům sestřih Arnoldových nejlepších momentů a dav zešílel. Aby to ostatním legendám nebylo líto, přidáváme ještě Stallona, Willise, Norrise a JCVD. Užijte si je!  

 

Expendables 2: První featurette a představení borců

 

Další zdroje: JCVD-Online, EX2

Galerie: 9

Expendables 2: Smrt vrhá stín na Postradatelné | Fandíme filmu Expendables 2: Smrt vrhá stín na Postradatelné | Fandíme filmu Expendables 2: Smrt vrhá stín na Postradatelné | Fandíme filmu Expendables 2: Smrt vrhá stín na Postradatelné | Fandíme filmu Expendables 2: Smrt vrhá stín na Postradatelné | Fandíme filmu Expendables 2: Smrt vrhá stín na Postradatelné | Fandíme filmu Expendables 2: Smrt vrhá stín na Postradatelné | Fandíme filmu Expendables 2: Smrt vrhá stín na Postradatelné | Fandíme filmu Expendables 2: Smrt vrhá stín na Postradatelné | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest