Creed 2: Nový trailer na očekávaný boxerský mač

Creed 2: Nový trailer na očekávaný boxerský mač | Fandíme filmu
Warner Bros./MGM
Zobrazit dalších 5 obrázků
Rocky připravuje syna svého nejlepšího přítele na zápas proti synovi boxera, který nejlepšího přítele sprovodil ze světa.

Creed 2 přišel se svým druhým trailerem, který představuje pokračování pachtění Adonise Creeda. Na první pohled snímek působí správně dramaticky, plný vypjatých momentů a silných hereckých výkonů. Nabízí se však otázka, zda vlastně ještě půjde Adonisovi fandit. Celý svět na něj křičí, že nebezpečné povolání dělat nemusí a vlastně by ani neměl, když teď má rodinu. On do toho ringu ale prostě musí vlézt.

Jasně, každý máme svoje démony a určitě je bezva, že je Adonis řeší v ringu, místo toho, aby si třeba dával do žíly nebo mlátil manželku, ale i tak se nejde ubránit myšlence, jestli vlastně už osmý díl série a potažmo celý boxerský žánr pořád ještě má co nabídnout, když plus mínus tušíme, jak se cestička příběhu bude klikatit. Na druhou stranu, něco podobného jsme si mohli říkat před prvním Creedem a nakonec se z něj vyklubala skvěle hodnocená záležitost. Tak doufejme, že blesk udeří i podruhé. V galerii najdete nový plakát s Rockym.

Život Adonise Creeda se výrazně zkomplikoval. Vedle řešení osobních závazků trénuje na svůj příští velký zápas a při tom jej čeká životní výzva. Postaví se proti oponentovi s vazbou na minulost jeho rodiny, což očekávaný zápas v ringu jen vyhrotí. Rocky Balboa je po celou dobu s ním, Rocky a Adonis se bok po boku postaví svému společnému odkazu, budou přemýšlet o tom, za co vlastně stojí bojovat a uvědomí si, že nic není důležitější než rodina. Creed II se vrací k úplným základům. Je o znovuobjevení toho, co z vás dělá šampiona a připomínkou, že ať už se vydáte kamkoliv, minulosti neutečete.

V hlavních rolích hrají Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Florian Munteanu, Phylicia Rashad, Wood Harris a Andre Ward. Scénář napsali společně Stallone a Cheo Hodari Coker, produkuje Ryan Coogler, režíruje Steven Caple Jr. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 22.11. 2018.

Creed

25.11.2015 | USA
Drama
Info o filmu

Galerie: 6

Creed 2: Nový trailer na očekávaný boxerský mač | Fandíme filmu Creed 2: Nový trailer na očekávaný boxerský mač | Fandíme filmu Creed 2: Nový trailer na očekávaný boxerský mač | Fandíme filmu Creed 2: Nový trailer na očekávaný boxerský mač | Fandíme filmu Creed 2: Nový trailer na očekávaný boxerský mač | Fandíme filmu Creed 2: Nový trailer na očekávaný boxerský mač | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu