Wonder Woman 1984: Proč se vrací Zimmer a Steve Trevor

Wonder Woman 1984: Proč se vrací Zimmer a Steve Trevor | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
A koho ve filmu hraje Pedro Pascal?

Hans Zimmer mnohokrát proklamoval, že se skládáním hudby pro komiksové filmy končí. Proto bylo pro řadu fanoušků překvapením, když jsme se dozvěděli, že Hans bude skládat doprovod pro Wonder Woman 1984. V nedávném rozhovoru vysvětlil proč. Na jednu stranu mu to bylo tak trochu žinantní, protože první Wonder Woman skládal Rupert Gregson-Williams – jeho přítel a člen jeho pracovní skupiny. Jenže Zimmer složil ústřední téma Wonder Woman (už pro Batman v Superman) a následně během turné to téma hrál živě s orchestrem. A během té doby jej prostě Wonder Woman hudebně začala zajímat víc a víc. Když pak nakonec telefonoval s režisérkou Patty Jenkins, a ta mu prozradila, o čem pojednává 1984, tak prostě věděl, že musí být součástí projektu.

To bylo vyjádření samotného Hanse. S návratem Chrise Pinea je to trochu složitější, protože tam máme k dispozici pouze neoficiální zákulisní informace. Jeho postava Stevea Trevora v prvním snímku položila život. Navíc to bylo před desítkami let. Tak jak to, že je Steve v 80. letech živý a zdravý a nezestárl ani o den? Server Super Bro Movies tvrdí, že Pedro Pascal hraje ve filmu boha v převlečení, který uzavře s Dianou dohodu. Pokud ona udělá to, co on po ní žádá, přivede Stevea Trevora zpátky mezi živé. Z toho, co Super Bor Movies píší to vypadá, že cena za návrat Stevea bude pro Dianu buď dost vysoká, Steve možná nebude tak docela stejný jako dřív anebo bude platit obojí.

Na závěr zpráva, která možná potěší příznivce American Ninja Warriora. Jedna ze soutěžících, Jessie Graff, se účastní natáčení jako kaskadérka. Tady je oznamovací video:

V hlavních rolích se vracejí Gal Gadot a Chris Pine, dále hrají Kristen Wiig a Pedro Pascal. Režíruje znovu Patty Jenkins. Datum premiéry filmu je naplánované na 1.11. 2019.

Zdroje: Collider, Superbro Movies

Galerie: 7

Wonder Woman 1984: Proč se vrací Zimmer a Steve Trevor | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Proč se vrací Zimmer a Steve Trevor | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Proč se vrací Zimmer a Steve Trevor | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Proč se vrací Zimmer a Steve Trevor | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Proč se vrací Zimmer a Steve Trevor | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Proč se vrací Zimmer a Steve Trevor | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Proč se vrací Zimmer a Steve Trevor | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu