Gambit: Poslední X-Men film před návratem k Marvelu?

Gambit: Poslední X-Men film před návratem k Marvelu? | Fandíme filmu
Objeví se nakonec Channing Tatum na plátnech jako mutant se schopností ovládat proudy kinetické energie?

Gambit je proklatý projekt, který se chystá celou řadu let, avšak každý režisér jej dříve či později opustí. Poslední dobou dokonce snímek nemá režiséra, i když se neustále mluví o tom, že „teď už“ se určitě začne natáčet. Následně se objevila další taková zpráva. Tentokrát pohází z líhně Omega Underground, líhně poměrně spolehlivých zákulisních informací, pokud jde o novinky ohledně fyzického natáčení filmů.

Server tvrdí, že studio Fox dává dohromady natáčecí štáb, a že chce projekt ještě na poslední chvíli rozjet, ještě před tím, než Fox definitivně spolkne příští rok Disney a X-Meni přejdou pod křídla Marvelu. Natáčení má začít 15. února v New Orleans, v ateliérech, ve kterých studio točilo třeba také Logana. Nový režisér ale do téhle chvíle zatím stále nebyl ohlášený a neexistuje žádná oficiální zpráva, která by natáčení Gambita potvrzovala.

Channing Tatum, který by měl hrát hlavní roli, za poslední rok příliš nepracoval. Akorát nadaboval animák Yeti: Ledové dobrodružství a jinak se věnoval rodině. V aktuálním interview tvrdí, že je připravený se vrátit do práce, nicméně údajně zatím vůbec netuší, co bude jeho příštím projektem.

Zdá se, že tyhle dvě zprávy nejdou příliš dohromady, tak uvidíme, jestli se skutečně Gambita podaří ještě před odchodem X-Menů k Marvelu realizovat.

Nový Gambit  je úplný restart, postava nebude mít žádnou souvislost s předchozí verzí, kterou hrál ve filmu X-Men Origins: Wolverine Taylor Kitsch. Z toho co víme z různých rozhovorů a z komiksů, má být na plátně Gambit antihrdina, muž na hraně mezi dobrem a zlem, který se s X-Meny nekamarádíčkuje každý den. Je to zloděj a zároveň gentleman s dobrým srdcem, namyšlený frajírek a také jižan, rodák z New Orleans (Louisiana by měla hrát ve filmu důležitou roli). Gambit ovládá proudy čiré kinetické energie, ale také je zručný v boji muže proti muži, ve kterých využívá tyč bo. Hlavní roli hraje Channing Tatum. Scénář posledního známého projektu napsal Josh Zetumer podle námětu Chrise Claremonta, avšak nevíme, zda bude nakonec použitý. Jeden čas se uvádělo, že scénář přepisuje také Frank Darabont.

Zdroje: Variety, Omega Underground,

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest