Venom: Sada filmů o filmu představuje akci, triky herce i děj

Venom: Sada filmů o filmu představuje akci, triky herce i děj | Fandíme filmu
Sony Pictures
Venom se důkladně představuje v sérii featurettů. K tomu nový klip a spoty.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Chystaný Venom v partnerství s portálem IGN připravil sérii krátkých filmů o filmu, které se zaměřují na jednotlivé aspekty realizace produkčně složitého snímku. Pojďme se na jednotlivé stránky výroby zaměřit.

Jako první je tu video, které ukazuje, jak vznikala motocyklová honička v ulicích San Francisca. Pod akční sekvence je podepsaný Spiro Razatos, který koordinuje akci třeba pro sérii Rychle a zběsile nebo pro Captaina Ameriku: Občanskou válku.

Druhé video se zaměřuje na mimozemské symbionty. Dozvídáme se, že pocházejí z planety symbiontů, vesmírem prolétají na kometě a na Zem je dostane společnost Life Foundation, která s nimi začne experimentovat ve své megalomanské snaze posunout poznání (a lidstvo) kupředu za jakoukoliv cenu.

Třetí video se zaměřuje na Toma Hardyho a jeho podání ikonické postavy. Práci mu komplikovala míra digitálních efektů, které bylo potřeba použít k realizaci nelidské Venomovy podoby. Podle producentů při natáčení obstál se ctí.

Čtvrtý film o filmu hovoří o odlišném originu, který museli filmaři pro snímek připravit vzhledem k tomu, že nemají k dispozici Spider-Mana, se kterým je obvykle Venomův vznik úzce provázaný:

Následující featurette ukazuje, jaké všechny krvelačné choutky Venom má, jak funguje jeho spojení s Eddiem, ale také odhaluje souboj Venoma s Riotem - stříbrným symbiontem.

Další kapitola »

Venom

05.10.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Horor
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest