Nejlepší představitelé Supermana ve filmové historii

Nejlepší představitelé Supermana ve filmové historii | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 7 obrázků
Už se zase mluví o tom, že Henry Cavill se k roli muže z oceli nevrátí. Kdo by jej mohl nahradit a kdo jsou ti nejlepší představitelé ikonického hrdiny?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6

Kdo bude další?

Pokud se Henry Cavill už do červených holínek vážně nikdy nenasouká, nabízí se otázka, jaký herec převezme štafetu po něm a zda se dokáže výše zmíněným pánům alespoň vyrovnat. V diskuzích na internetu již padla i některá známá jména. Muže z oceli by si podle některých fandů mohl zahrát například Chris Evans, který se čerstvě rozloučil s rolí Kapitána Ameriky. Fyzicky by se na danou úlohu jistě hodil, nezdá se ovšem pravděpodobné, že by si Chris chtěl takhle brzy střihnout dalšího velkého superhrdinu.

Bosslogic

Jako velmi zajímavá volba zní třeba Adam Driver (Kylo Ren ze Star Wars), jehož herecký talent by nepochybně dal postavě Supermana úplně nový rozměr. Driver je nicméně v poslední době hodně pracovně vytížený a těžko říct, zda by na tak svazující nabídku kývnul. Řada fanoušků by si přála v modro-červeném kostýmu vidět Michaela B. Jordana. U něj existuje jen jeden, zato podstatný otazník – je už filmový svět připravený na Supermana tmavé pleti? Tak jako tak, se však zatím jedná pouze o bohapusté fantazírování a Kal-Ela nakonec dost možná ztvární někdo úplně jiný.

Ken Jeong

A perlička na závěr? S asi nejzábavnějším nápadem na nového představitele muže z oceli přišel americký komik s korejskými kořeny Ken Jeong (Pařba ve Vegas). Supermanovi by měl podle něj propůjčit tvář a muskulaturu on sám! Na fotografii níže se můžete podívat, jak by takový ochránce spravedlnosti na plátně vypadal. A co vy? Kdo je vaším nejoblíbenějším mužem z oceli a jaký herec by se měl téhle impozantní role chopit v následujících letech?

Příspěvek poprvé vyšel v roce 2018. Znovu jej připomínáme v rámci rubriky "staré ale dobré". V ní novějším čtenářům připomínáme starší tematické příspěvky, které jsou zajímavé i dnes.

Zdroje: Empire

« Předchozí kapitola

Superman

14.12.1978 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 8

Nejlepší představitelé Supermana ve filmové historii | Fandíme filmu Nejlepší představitelé Supermana ve filmové historii | Fandíme filmu Nejlepší představitelé Supermana ve filmové historii | Fandíme filmu Nejlepší představitelé Supermana ve filmové historii | Fandíme filmu Nejlepší představitelé Supermana ve filmové historii | Fandíme filmu Nejlepší představitelé Supermana ve filmové historii | Fandíme filmu Nejlepší představitelé Supermana ve filmové historii | Fandíme filmu Nejlepší představitelé Supermana ve filmové historii | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest