Birds of Prey: Casting dámské týmovky jde do finále

Birds of Prey: Casting dámské týmovky jde do finále | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Společné dobrodružství Harley Quinn, Black Canary, Huntress, Rene Montoy a Cassandry Cain se začne točit už začátkem příštího roku.

Snímek Birds of Prey dostal v Kalifornii pobídky, a tak se skutečně musí začít natáčet příští rok – není to jeden z těch DC projektů, o kterých se léta mluví a skutek utek. Natáčení by mělo začít dokonce už zkraje roku, a tak nepřekvapí, že by podle hollywoodských zpravodajů měl do dvou týdnů být dokončený casting. Stále platí, že jedinou jistotou je v tuhle chvíli Margot Robbie v roli Harley Quinn. S ostatními postavami už v minulosti bylo spojováno několik dam, které studio do rolí zvažovalo, teď ale máme k dispozici jména hereček, které se skutečně účastní castingu a ze kterých nakonec pravděpodobně vzejdou definitivní představitelky jednotlivých rolí.

Nejprve je tu postava Black Cannary, proslulé svým sonickým křikem a nadáním pro bojová umění. Tady jsou adeptkami na roli Gugu Mbatha-Raw (Kráska a zvíře, Cloverfield Paradox, Black Mirror), Jurnee Smollett-Bell (seriály Underground a True Blood) a Janelle Monae (Skrytá čísla, Moonlight).

Pak je tu postava Huntress. O tuhle roli se ucházejí Margaret Qualley (Pozůstalí, Once Upon a Time in Hollywood), Mary Elizabeth Winstead (Ulice Cloverfield 10, Fargo), Cristin Milioti (Black Mirror, How I Met Your Mother) a Sofia Boutella (Mumie, Star Trek Beyond).

Rene Montoya je detektivka gothamské police. O roli usilují Justina Machado (One Day at a Time, Očista: Anarchie) a Roberta Colindrez (I Love Dick).

O roli Cassandry Cain se zatím ví jen to, že je postavě 12 let, a že se do role hledá herečka asijského původu. Už dříve jsme se o snímku doslechli, že by se v něm skupina nesourodých žen měla dát dohromady proto, aby se pokusily malé Cassandře zachránit život. Ta se dostala do hledáčku kriminálního bosse, pravděpodoboně komiksového padoucha Black Mask, který by měl být hlavním záporákem filmu a taktéž ještě nebyl obsazen.

Scénář filmu napsala Christina Hodson (Bumblebee) a režíruje Cathy Yan (Dead Pigs). Margot Robbie je jedním z producentů filmu.

Zdroje: THR, Deadline

Galerie: 5

Birds of Prey: Casting dámské týmovky jde do finále | Fandíme filmu Birds of Prey: Casting dámské týmovky jde do finále | Fandíme filmu Birds of Prey: Casting dámské týmovky jde do finále | Fandíme filmu Birds of Prey: Casting dámské týmovky jde do finále | Fandíme filmu Birds of Prey: Casting dámské týmovky jde do finále | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu