Spider-Man: Far From Home: Český název, české natáčení

Spider-Man: Far From Home: Český název, české natáčení | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
K tomu fotky rozsvícených nočních kulis či noční natáčení na Karlově mostě.

Článek může obsahovat menší spoilery!

Spider-Man: Far From Home dostal český název, který není nikterak překvapivý a neodklání se od originálu. V našich kinech uvidíme Spider-Mana: Daleko od domova. Spider-Mana ale můžeme vidět také v našich ulicích.

Štáb dokončil natáčení v Praze a okolí. Kde všude se točilo? V hotelu Boscolo na Novém městě, v Obecním domě, v Opeře, v Divadle na Vinohradech. Největší pozornost budila scéna na Karlově mostě, který měli filmaři (částečně) uzavřený minimálně po dvě noci. Podle popisu fanoušků ze sociálních sítích se točila scéna, ve které se Peter (Tom Holland) a Michelle (Zendaya) společně procházejí. Do téhle scény možná zasáhl také Ned (Jacob Batalon) a vedle jeho účasti bylo také znovu potvrzeno, že se natáčení v Praze účastní Tony Revolori jako Flash Thompson a Remy Hill v dosud neodhalené roli. Na sociálních sítích se také psalo, že v Praze točí i Jake Gyllenhaal, který ve filmu představuje záporáka Mysteria, ale vše nasvědčuje tomu, že Gyllenhaal je momentálně v New Yorku.

Krom toho, že se točilo přímo v centru Prahy, se točilo také kus za městem, v Kostelci nad Černými lesy. Tam se natáčelo v místním pivovaru a dále scéna s fotbalovými fanoušky. Zraněný Petr se mezi nimi v jednu chvíli schová, snad si i půjčí dres. Součástí scén z Prahy by měli být také pražští policisté.

Teď už se filmaři přesouvají do Liberce, kde budou točit až do 29. září. Náměstí Edvarda Beneše si však nezahraje samo sebe, ale pražskou lokaci. To pro iDnes potvrdila liberecká filmová kancelář a patrné je to i z fotek kulis. Na jedné z nich můžete číst nápis „Pražský karneval světel“. Jak sami můžete vidět, kulisy jsou dost retro, je to směs české vesnické poutě se staromilskou romantikou, jaká je spojována třeba s pařížskými kolotoči. Víme, že v kulise se bude točit noční akční scéna, která se odehraje v rámci festivalového veselí. Dole v galerii se můžete podívat na noční fotky kulis a určitě bude zajímavé ve výsledném filmu sledovat, jakým způsobem si američtí filmaři představují, že se ve střední Evropě bavíme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @tomhollandfanau,

V hlavní roli se vrací Tom Holland, dále hrají Jacob Batalon, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Michael Keaton a Marisa Tomei. Režíruje John Watts, scénář napsali Jonathan Goldstein a John Francis Daley. Datum premiéry je stanovené na 4. 7. 2019.

Zdroje: Fireheart, iDnes, Tom Hollanding, Tom Holland Fan AU, Atasya Natali, Pepe Lopez, Jan Pesek, Monika Sobik

Galerie: 10

Spider-Man: Far From Home: Český název, české natáčení | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Český název, české natáčení | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Český název, české natáčení | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Český název, české natáčení | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Český název, české natáčení | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Český název, české natáčení | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Český název, české natáčení | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Český název, české natáčení | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Český název, české natáčení | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Český název, české natáčení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu