Superman: Švihlá odezva Henryho Cavilla a co to všechno znamená

Superman: Švihlá odezva Henryho Cavilla a co to všechno znamená | Fandíme filmu
Warner Bros.
Henry Cavill vydal na Instagramu skutečně bizarní "vyjádření" k situaci kolem Supermana. A podle neoficiálních informací jde jako vždycky o peníze.

Před pár dny některé velké hollywoodské zpravodaje vydaly zprávu, že Henry Cavill končí jako Superman. Jiné byly opatrnější a pouze uváděly, že v dlouhodobém časovém horizontu se nechystá žádný film se Supermanem a bůh ví, co bude potom. Zástupci studia Warner a Henryho Cavilla vydali klasicky neurčitá prohlášení, ve kterých se všichni poplácali po zádech a nic nepotvrdili ani nevyvrátili. Nakonec se ke všemu ještě „vyjádřil“ i přímo Henry Cavill, který sdílel následující video na svém Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today was exciting #Superman

Příspěvek sdílený Henry Cavill (@henrycavill),

Ano, nijak moudří z něj nejsme, ale je to docela vtipná záležitost. Pokud někdo nevládne angličtinou, tak dodáváme, že Henry k videu připsal: „Dnešek byl vzrušující #Superman“. Na tričku má napsáno „tým Kryptonští vzpěrači“. Takže co to všechno vlastně sakra znamená?

Jisté jsou vlastně jen dvě věci. Henry Cavill z nějakého důvodu (oficiálně kvůli nabitému harmonogramu) nevzal nabízené cameo v Shazamovi. A Warner nemá v dohledné budoucnosti žádné jiné supermanovské plány, místo toho se zkusí zaměřit na Supergirl. Jak lze situaci číst? Možná hollywoodské zpravodaje situaci zkrátka zveličili, a protože ani Warner ani Cavillova strana upřímně nevědí, zda se herec k roli ještě někdy vrátí, vydali všichni rozpačitá prohlášení a máme z toho rozpačitou situaci. Druhou alternativou je, že některá ze stran využívá média k vyjednávání o penězích a podmínkách. Buď Warner chce Cavilla postrašit, že se bez něj obejde, nebo naopak Cavillovi zástupci chtějí ukázat Warneru, že si veřejnost jeho odchod nepřeje. Podobné taktiky se v Hollywoodu při jednání o smlouvách nezřídka využívají.

Bulvární TMZ tvrdí, že Cavill odmítl cameo v Shazamovi, protože se nedomluvil na výši výplaty a celkově má jeho tým pocit, že mu Warner nenabízí adekvátní částky. Jinak se ale zkrátka a dobře v tuhle chvíli nechystá další film se Supermanem a Cavill bude zaneprázdněný seriálem Zaklínač. Toť vše.

Na druhou stranu, výsledek toho všeho bude asi stejný, ať už je situace momentálně jakákoliv. I kdyby skutečně spolupráce nadále fungovala, tak než si Warner najde v nabitém programu na dalšího Supermana čas, tak uplynou tři, čtyři roky. A jestli v té době o sebe budou obě strany navzájem stát, o tom skutečně můžeme pochybovat.

PS: O jakém cameu byla řeč? Podle redaktora The Wrapu se měl Superman zkrátka ukázat na konci Shazama a říct mladému Billymu Batsonovi, že o něm ostatní hrdinové vědí a po očku na něj dohlížejí. Nic víc.

Zdroje: TMZ, CBM

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu