Superman: Henry Cavill opouští roli

Superman: Henry Cavill opouští roli | Fandíme filmu
Warner Bros.
Supermanem může být černošský herec. Affleck je taky ze hry. A na co se budou DC Films nadále zaměřovat?

No, to se nám to při dnešku vyrojily novinky. Všechny čtyři hlavní hollywoodské zpravodaje potvrzují, že Henry Cavill končí jako Superman. Přesněji řečeno: Některé zpravodaje vidí už teď Cavillův konec jako hotovou věc, jiné spíš naznačují, že jakékoliv filmy se Supermanem jsou v tuhle chvíli tak strašně odsunuté, že v momentě, kdy by na další snímek s mužem z oceli došlo, už by se stejně hledal mladší herec.

Henry Cavill se měl objevit jako Superman v Shazamovi!, avšak v době natáčení byl stále ještě zaneprázdněný Mission: Impossible – Fallout. Potom, co jednání nedopadla, vychladly také možnosti další spolupráce mezi hercem a DC Films. Žádný film se Supermanem není v nejbližších letech v plánu, a až přijde, tak podle některých zdrojů dojde na reset, podobně, jako to dělá James Bond. Zkrátka se obsadí nový herec, přičemž to ani nutně nemusí být běloch – Deadline uvádí, že před časem byl s rolí spojován Michael B. Jordan (i když Variety doplňuje, že Jordan je v Hollywood aktuálně tak horkým zbožím, že je zkrátka a dobře spojován s každým větším projektem a nemusí to vůbec nic znamenat).

Pokud jde o „Super“ film, aktuálně je pro studio Warner prioritou Supergirl, pro kterou už se píše scénář. Mělo by jít o příběh zrodu postavy a její nízký věk podle některých zpravodajů zcela znemožňuje, aby se Henry Cavill ve filmu ukázal, i kdyby pro Warner dál pracoval. Dle dostupných informací prochází filmový svět DC jakýmsi polorestartem a v budoucnosti chce studio upřednostňovat ženské postavy před mužskými.

Pokud jde o ostatní hrdiny Justice League, Aquaman předvede svůj samostatný film už brzy, Wonder Woman svou druhou sólovku právě natáčí a The Flash se má začít natáčet začátkem příštího roku. Příští rok se má začít točit i The Batman, nicméně nejnovější zprávy znovu potvrzují starší informace, tedy že vedle Cavilla se nepočítá ani s Benem Affleckem. Oba dva stihli v rolích Supermana a Batmana každý tři filmy. O Cyborgovi nepadlo v aktuálních zprávách ani slovo, nicméně před pár dny sám Ray Fisher pochyboval o tom, že se samostatného filmu dočká.

Jako další snímky na pořadu dne zpravodaje zmiňují Birds of Prey a Suicide Squad 2, tedy obvyklé podezřelé. Budoucnost DC tedy nejspíš vypadá nějak takto: Aquaman, Shazam, Wonder Woman, The Joker, Flash, Birds of Prey, The Batman, Supergirl, následně pak nějaké další filmy. Jaké? To je v tuhle chvíli ve hvězdách.

Zdroje: Variety, Deadline,THR, The Wrap, Justin Kroll I, II

Muž z oceli

14.06.2013 | USA, Velká Británie, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest