Jumanji: Jak to bude v pokračování s postavami?

Jumanji: Jak to bude v pokračování s postavami? | Fandíme filmu
Režisér Jake Kasdan naznačuje, co můžeme čekat od pokračování Jumanji: Vítejte v džungli.

Po úspěchu Jumanji: Vítejte v džungli netrvalo dlouho, než bylo oznámeno pokračování. Otázkou zůstává, co přesně to pokračování nabídne. Víme, že se vracejí Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black a Karen Gillan, představitelé jednotlivých avatarů, do kterých se vtělily děcky z předchozího filmu. V zásadě pokračování mohlo nabídnout prostě další dobrodružství v úplně stejném stylu, nicméně by byla velká škoda, kdyby tvůrci svůj koncept nevyužili nějak zajímavěji.

Režisér Jake Kasdan zatím nesmí prozradit nic moc konkrétního, přesto v rozhovoru alespoň naznačil, čeho bychom se mohli od pokračování dočkat. Když se ho reportér zeptal, zda čtyři videoherní postavy budou hrát ti samí čtyři hráči, tak mu Kasdan řekl, že v současné době se tohle všechno řeší. Reportér se nenechal odradit: Když už by ty samé děti byly z nějakého šíleného důvodu znovu ochotné hrát Jumanji, nebylo by zajímavější, kdyby si herní postavy mezi sebou proházely? Na to Kasdan řekl, že je to dobrý nápad.

S čímž nelze než souhlasit. Kdyby se do hry pustili úplně noví hráči, byla by škoda, že se dál nebudou rozvíjet charaktery, které jsme poznali v prvním filmu. Na druhou stranu, pokud by si mezi sebou hráči proházeli svoje avatary, dalo by to filmařům (a hercům) celou řadu příležitostí k úplně novým komediálním situacím. Otázkou pak zůstává, zda by se společně se čtveřicí hlavní herců vrátil také Nick Jonas – představitel pilota McDonougha, páté postavičky, za kterou jde v Jumanji hrát.

Na konci předchozího filmu sice děcka videohru Jumanji rozbila, nicméně to nevypadá, že by se Jumanji změnilo zpátky v deskovou hru nebo v něco úplně jiného. Kasdan naznačuje, že si tvůrci dál chtějí pohrávat s videoherními motivy. Pokud jde o celkovou kontinuitu, tak i příští film se bude chovat tak, aby nijak neprotiřečil původnímu Jumanji s Robinem Williamsem, nicméně pokud jde o nějaké bližší navazování, tak můžeme počítat pouze s navazováním na Jumanji: Vítejte v džungli. Snímek nebude žádným způsobem brát v potaz Zathuru, která je označovaná jako příběh „ze světa Jumaji“.

Tvůrci také stále počítají s tím, že budou pracovat s časem stejně, jako předchozí filmy. Zatímco ve světě Jumanji čas postupuje stále vpřed, ve skutečném světě se hráč po vyhrání hry vrací vždy do okamžiku, ve kterém se do hraní pustil. Tohle bude platit i nadále.

Jake také stále doufá, že se stihne premiéra na Vánoce 2019, i když se scénář filmu stále ještě ladí. Připomínáme, že natáčení snímku by mělo začít někdy v době, až Dwayne Johnson dokončí Hobbse a Shawa, tedy zhruba někdy závěrem letošního roku, nejpozději začátkem toho příštího.

Zdroj: Slashfilm

Jumanji

15.12.1995 | USA
Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest