Spider-Man: Far From Home: Přidala se další známá postava

Spider-Man: Far From Home: Přidala se další známá postava | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
K tomu je tu nepotvrzená zpráva o další postavě a fanoušci spekulují o tom, zda Far From Home neodhaluje jednu stěžejní skutečnost Avengers 4.

Vedle spoilerů ke Spider-Manovi: Far From Home článek může obsahovat spoilery k Avengers 4.

Uplynulo pár dní a fotky z natáčení Spider-Mana: Far From Home odhalily další známou postavu, která se ve filmu objeví. Nicka Furyho a Mariu Hill doplňuje ještě Happy Hogan (Jon Favreau), dlouholetý asistent Tonyho Starka. Happyho jde dobře rozeznat na fotce dole v galerii (kde jsou také další fotky Furyho a Hill), v přiloženém videu je pak vidět, že hovoří společně s oběma agenty (bývalými agenty) S.H.I.E.L.D.u. Mluví spolu jen kus od místa, kde se natáčela scéna, ve které Peterovi spolužáci vyjeveně sledují nějaké hemžení nad Temží. Teoreticky by mohlo jít o shodu okolností (štáb může natáčet poblíž pouze z praktických důvodů), ale spíš se zdá, že jsou všichni přítomní Peterovi na blízku. Jsou mu snad v patách? Jdou po stopě Spider-Manových bojů se záporáky? To je prozatím čistá spekulace.

A pokud jde o spekulace, fanoušci po zveřejnění záběrů začali online dumat nad tím, zda náhodou fotky a videa neprokazují, že Tony Stark v Avengers 4 zemře. Objevila se nepotvrzená zpráva, že ve snímku vystoupí také Gwyneth Paltrow (Pepper Potts), o Robertu Downeym Jr. však zatím nepadlo ani slovo. Bylo by na tom něco divného, kdyby s Peterem komunikovalo tolik lidí z Tonyho blízkosti a nikoliv Tony sám? Možná. Možná jde opravdu o důkaz, že Tony Stark čtvrté Avengers nepřežije.

A možná prostě má Tony jiné věci na práci a dohlížení na Petra (na úplně jiném kontinentě) nechá na svých věrných spolupracovnících. Co si budeme povídat, Robert Downey Jr. je nesmírně drahý herec (za pár minut ve Spider-Manovi: Homecoming si naúčtoval 10 milionů dolarů), a tak si produkce dost možná říká, že po čtyřech předchozích filmech už by si Spider-Man mohl vystačit se svojí vlastní popularitou, podpořenou několika představiteli vedlejších rolí, kteří ani v součtu nejsou tak drazí, jako jeden Downey. Navíc je třeba připustit, že premiéra filmu je ještě hodně daleko, na natočení Robertova případného camea je času dost a dost (popřípadě vzniklo někde v utajení v ateliéru a veřejnost o něm jednoduše neví). 

Co myslíte vy? Zemře Tony v Avengers 4? Nebo jeho absence v dosavadních zprávách o Spider-Manovi: Far From Home vůbec nic neznamená?

V hlavní roli se vrací Tom Holland, dále hrají Jacob Batalon, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Michael Keaton a Marisa Tomei. Režíruje John Watts, scénář napsali Jonathan Goldstein a John Francis Daley. Datum premiéry je stanovené na 4. 7. 2019.

Zdroje: Superbro Movies, Marvel Freshman, Roma1nG1rand

Spider-Man: Homecoming

07.07.2017 | USA, Německo
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 6

Spider-Man: Far From Home: Přidala se další známá postava | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Přidala se další známá postava | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Přidala se další známá postava | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Přidala se další známá postava | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Přidala se další známá postava | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Přidala se další známá postava | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest