Trailer: Comes a Bright Day

Trailer: Comes a Bright Day | Fandíme filmu
Nová posila Kejdy představuje thriller s romantickou příchutí.

Britský snímek, označený na oficiálním serveru jako love story, se odehrává v Londýně. Zavede nás do luxusního obchodu s drahými šperky, který je cílem ozbrojených zlodějů zrovna ve chvíli, kdy se v něm objeví Sam Smith. Ten se právě snaží zaujmout krásnou Mary, zdejší prodavačku.

Zloději mají v úmyslu dostat diamantovou brož v hodnotě milion liber a jsou odhodlaní zmocnit se jí za každou cenu. Díky bezpečnostnímu tlačítku a přivolané policii se Sam a Mary společně s majitelem obchodu ocitají v roli rukojmích. Tato vypjatá situace všechny donutí, aby vystoupili ze svých normálních rolí a vztah Sama a Mary podrobí náročné zkoušce. 

Ústřední dvojice, Craig Roberts (Jmenuji se Oliver Tate) a Imogen Poots (známá z Fright Night), se spolu potkala ve filmu Jana Eyrová, v majiteli klenotnictví poznáte Červíčka ze ságy Harryho Pottera (Timothy Spall), lídr ozbrojené loupeže, Kevin McKidd hraje v oblíbeném seriálu Chirurgové. Režisér a zároveň scénárista tohoto snímku je Simon Aboud, Comes a Bright Day je jeho debut.

Poutavý trailer napovídá, že ne všechno bude tak, jak by se na první pohled mohlo zdát. Nevinně vypadající úvod se rychle mění v napínavý sestřih plný zbraní, drahých šperků a kaluží krve, což v dnešní módě „bezkrvých“ filmů hodnotím jako plus. Snímek byl představen na Berlínském filmovém festivalu, premiéra proběhla v Anglii 13.7.2012.

 

Comes a Bright Day: Trailer

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest