Sonic: Další obsazení, synopse, první fotky z natáčení

Sonic: Další obsazení, synopse, první fotky z natáčení | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Seznamte se s nadzvukovým ježkem, který utíká před vládou, zachraňuje svět před šíleným zlodějem prstenů a pomáhá mu šerif z maloměsta.

Už asi od poloviny prázdnin se točí Sonic the Hedgehog (Ježek Sonic), pojďme si tedy zrekapitulovat, co o filmu víme. Synopse říká, že malé městečko Green Hills se semkne, aby pomohlo šerifovi Tomu Wahowskimu vyrazit na cestu do San Francisca a pomoci Sonicovi. Modrý antropomorfní ježek, který dovede běhat nadzvukovou rychlostí, je možná „nezletilý delikvent“ na útěku před úřady, nicméně je odhodlaný zastavit doktora Robotnika, geniálního leč šíleného vědce, který ukradl Sonicovy prsteny.

Jak sami můžete slyšet, zatím to zní hodně dětinsky, tak uvidíme, jak bude nakonec celý snímek zpracovaný. V galerii můžete vidět první fotky z kanadského Vancouveru, kde se připravují scény s lidskými herci. Šerifa hraje James Marsden, Robotnika Jim Carrey, který o své postavě řekl, že ji oživí s pomocí „směsi magie a zoufalství“. Do blíže neurčitých lidských rolí byli obsazeni Adam Pally, Neal McDonough a Tika Sumpter. Počítačem animovaného Sonica namluví Ben Schwartz, který má s dabováním animovaných postav zkušenosti z Kačeřích příběhů nebo z Želv Ninja.

Snímek produkuje společnost Paramount, po tom, co Sony loni nechalo po letech vývoje propadnout svá práva. Režíruje Jeff Fowler, kolega Tima Millera (Deadpool) z animačního studia Blur, který byl v roce 2005 nominovaný za krátký animovaný film Gopher Broke na Oscara. Miller snímek produkuje, společně s Nealem H. Moritzem (série Rychle a zběsile). Scénář postupně vyvíjeli Patrik Casey, Josh Miller a Oren Uziel. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 14.11. 2019.

Ježek Sonic byl vymyšlený jako maskot pro společnost Sega, v době, kdy její konzole soupeřili s Nintendem, které zastupoval Mario. První hra s postavičko vyšla v roce 1991, do dnešního dne se prodalo přes 350 kopií různých her, ve kterých postava modrého ježka vystupuje. Kromě her existují také televizní seriály a další média. Většina hlavních her jsou plošinovky, ve kterých hrdina obrovskou rychlostí probíhá herním prostředím. Společně se svými přáteli se Sonic konstantně pokouší zhatit plány zlého doktora Robotnika, který se pokouší ovládnout svět.

Zdroje: Vanouver Island Free Daily, Variety I, II, Collider, Just Jared I, II

Galerie: 11

Sonic: Další obsazení, synopse, první fotky z natáčení | Fandíme filmu Sonic: Další obsazení, synopse, první fotky z natáčení | Fandíme filmu Sonic: Další obsazení, synopse, první fotky z natáčení | Fandíme filmu Sonic: Další obsazení, synopse, první fotky z natáčení | Fandíme filmu Sonic: Další obsazení, synopse, první fotky z natáčení | Fandíme filmu Sonic: Další obsazení, synopse, první fotky z natáčení | Fandíme filmu Sonic: Další obsazení, synopse, první fotky z natáčení | Fandíme filmu Sonic: Další obsazení, synopse, první fotky z natáčení | Fandíme filmu Sonic: Další obsazení, synopse, první fotky z natáčení | Fandíme filmu Sonic: Další obsazení, synopse, první fotky z natáčení | Fandíme filmu Sonic: Další obsazení, synopse, první fotky z natáčení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu