Strážci Galxie 3: Bautista neví, zda chce dál pracovat pro Disneyho

Strážci Galxie 3: Bautista neví, zda chce dál pracovat pro Disneyho | Fandíme filmu
V jaké sáze si touží Bautista zahrát a jaký film začne natáčet jako svůj příští.

Dave Bautista pokračuje v propagaci snímku Final Score a dál je přitom tázán na Marvel. V talk show Jonathana Rosse řekl, že mluvit o Strážcích Galaxie je pro něj hořkosladké, protože práce na sci-fi sérii je pro něj výjimečná, nicméně zároveň je hodně nespokojený s tím, jak se studio zachovalo k Jamesi Gunnovi. Strážci Galaxie 3 jsou podle jeho vyjádření odložení na neurčito a on sám si není jistý, jestli chce ještě pro Disneyho pracovat.

V jiném interview nicméně Bautista naznačil, že v jednom konkrétním případě by svůj odpor nejspíš překousl hned – pokud by se jednalo o Star Wars. Dave se přiznal, že je velkým fanouškem, a že už usiloval o role ve dvou různých filmech. Ani jednou to nevyšlo.

A co bude bývalý wrestler do budoucna skutečně točit? Společně s režisérem Peterem Segalem chystá špionážní komedii My Spy, kde ztvární drsného agenta CIA, který je vydaný napospas přechytřelé devítileté holčičce, jejíž rodinu má v utajení sledovat. Segal má za sebou Bláznivou střelu 3, Zpátky do ringu či Dostaňte agenta Smarta, kde se sešel s jiným vazounem, Dwaynem Johnsonem. Scénář píší Jon a Erich Hoeberovi, zodpovědní za akční komedii Red.

Zdroje: Flyckering Myth

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest