Jungle Cruise: Zákulisní video ukazuje obří kulisu

Jungle Cruise: Zákulisní video ukazuje obří kulisu | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
A Dwayne Johnson se fotí s anakondou.

Natáčení Jungle Cruise je v plném proudu a postupně z něj bylo oficiálně zveřejněno několik fotek a videí. V galerii můžete vidět The Rocka s Emily Blunt či režisérem Jaumem Colettem-Serrou, ale také s anakondou a Jackem Whitehallem. Ten byl obsazený, aby hrál bratra Lily, postavy, kterou ztvárnila Emily Blunt. Když už jsme u obsazení, od naší poslední novinky o filmu, se připojil ještě Paul Giamatti, který si zahrál správce přístaviště.

A pak byla zveřejněna ještě dvě videa. Jedno ukazuje, jakou chemii mezi sebou mají Dwayne Johnson a Emily Blunt, kteří se pošťuchují podobně, jako jejich starší předobrazy v Indianu Jonesovi či Honbě za diamantem. A pak je tu druhé video, které odhaluje naprosto monumentální set, který filmaři pro natáčení vybudovali. Schválně se podívejte:

Režíruje Jaume Collet-Serra (NON-Stop, Cizinec ve vlaku) a nejnovější verzi scénáře napsal Michael Green, nominovaný na Oscara za Logana. Snímek se inspiruje Africkou Královnou, dobdrodružnou klasikou, ve které slušně vychovaná Katharine Hepburn uniká z džungle na rozkymácené loďce po boku zkušeného, leč nevycválaného Humphreye Bogarta.

Galerie: 2

Jungle Cruise: Zákulisní video ukazuje obří kulisu | Fandíme filmu Jungle Cruise: Zákulisní video ukazuje obří kulisu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu