Bond 25: Chystá se jeden z největší zvratů v historii série?

Bond 25: Chystá se jeden z největší zvratů v historii série? | Fandíme filmu
MGM
Skončil Danny Boyle právě kvůli rozepřím okolo obřího veletoče? A co říkají noví režisérští kandidáti na obdrženou nabídku.  

Článek obsahuje potenciální mega spoiler!

Když jde o Jamese Bonda, je to s britským bulvárem tak padesát na padesát. Na jednu stranu je Bond pro britské filmové fanoušky tématem číslo jedna a britský tisk má skutečně ideální podmínky pro to, aby se dostal k zákulisním informacím. Často tak dostáváme touhle cestou skutečně exkluzivní informace. Zároveň je ale bulvár pořád bulvár, a tak ani v britských listech neváhají o Bondovy vymýšlet naprosté báchorky, které realitu neviděly ani z rychlíku. Magazín The Sun teď přinesl jednu hodně divokou zprávičku.

Už delší dobu se řeší, že Bonda 25 opustil režisér Danny Boyle. Mluvilo se o tvůrčích neshodách v rámci scénáře či ohledně obsazení hlavního padoucha. Podle informací The Sun byla hlavním jablkem sváru smrt agenta 007! Daniel Craig a producentka Barbara Broccoli údajně chtěli ve velkolepém finále Bonda zabít, zatímco Boyle to považoval za nesmyslné. 25. film má údajně skončit velkým a definitivním rozloučením s Danielem Craigem a zásadním cliffhangerem pro fanoušky. V dalším filmu by se buď ukázalo, že Bond ve skutečnosti přežil, nebo by zkrátka nový herec začal zase nanovo, aniž by k dráze Daniela Craiga nějak odkazoval.

Co vy na to? Nechali byste si takové zakončení Craigovy dráhy líbit? Je pravda, že nám jako jediný Bond ukázal svoje začátky, tak třeba by nám mohl předvést i svůj konec…

Vedle neshod ohledně zakončení filmu se údajně Boyle se studiem nemohl dohodnout na rozpočtu. V současné době prý stále není zřejmé, zda se stihne původní termín natáčení, a tak mezi najatým personálem vládne chaos a mnozí filmový řemeslníci projekt opouštějí. Poslední vydání hollywoodského zpravodaje Production WeeklyBonda 25 (s kódovým označením Shatterhand) stále uvedeného mezi chystanými projekty, ale to nemusí moc znamenat.

Jisté je, že spolu s Boyleem odešel také scenárista John Hodge. Pro The Mirror to uvedli jeho zástupci. K projektu se postupně vyjadřují také režiséři, kteří jsou s ním nově spojováni. Jean-Marc Vallée by Bonda točil rád, avšak je vytížený přípravami filmu o Johnu Lennonovi a Yoko Ono. Byl by však poctěn, kdyby se v budoucnu taková příležitost ještě jednou opakovala. A Yann Demange, jeden z režisérů, kteří jsou s filmem spojováni úplně nejdéle, pro změnu pro média uvedl, že je nabídkou velice polichocen. Jestli film bude nakonec režírovat právě on, Edgar Wright nebo někdo úplně jiný, to v tuhle chvíli stále nevíme a celá Bondova budoucnost je stále obestřena otazníky.

Zdroje: The Guardian, Mirror, Radio Canada, Production Weekly, The Sun,

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu