Který hrdina od Marvelu je největší vrah a ve kterých marvelovkách se nejvíc umíralo

Který hrdina od Marvelu je největší vrah a ve kterých marvelovkách se nejvíc umíralo | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Ve které marvelovce zemřelo nejvíc postav? Ve které nejméně? A kdo je zodpovědný za nejvíc a naopak nejmíň obětí?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Ve spojitosti s komiksovými filmy se často mluví o smrti a zabíjení. Vzpomeňte si například na debatu, která vznikla kolem toho, když Superman v Muži z oceli zlomil Zodovi vaz. U Marvelu se ve spojitosti se smrtí nejčastěji mluví o tom, že ústřední postavy příliš neumírají. Jak přesně situace u Marvelu vypadá?

Jak už to tak bývá, na Redditu najdete fanoušky všeho. Fanoušky se spoustou času, kteří jsou ochotní přesně měřit, počítat, zapisovat a katalogizovat. V hlubinách Redditu tak vznikla i podrobná tabulka, která ukazuje, které postavy (postavy, které mají v příběhu jméno, nikoliv anonymní přihlížející) v jednotlivých Marvel filmech umřely, kdo byl za jejich smrt odpovědný a jakým způsobem k zabití došlo. Pojďme se podívat na některá zajímavá čísla, která v tabulce najdeme. (Sčítání končí u snímku Ant-Man and The Wasp).

Nejvíc postav zemřelo nepřekvapivě v Avengers: Infinity War. Když započítáme lusknutí, bylo jich dvacet. Bez lusknutí je to osm. Zajímavé je, že osm postav (u kterých známe jejich jméno) zemřelo také v Thorovi: Ragnarok. Pět úmrtí zaznamenal Doctor Strange a čtyři Black Panther. Jediný film, ve kterém neumře žádná známá postava, je Neuvěřitelný Hulk. A pak jsou tu ještě čtyři snímky, ve kterých zemře jen jedna známá postava: Iron Man 2 (zemře Whiplash), Thor (Laufey), Captain America (Erskine...i když tady by šli svým způsobem započítat Bucky a Red Skull) a Avengers (agent Coulson).

Další kapitola »

Galerie: 5

Který hrdina od Marvelu je největší vrah a ve kterých marvelovkách se nejvíc umíralo | Fandíme filmu Který hrdina od Marvelu je největší vrah a ve kterých marvelovkách se nejvíc umíralo | Fandíme filmu Který hrdina od Marvelu je největší vrah a ve kterých marvelovkách se nejvíc umíralo | Fandíme filmu Který hrdina od Marvelu je největší vrah a ve kterých marvelovkách se nejvíc umíralo | Fandíme filmu Který hrdina od Marvelu je největší vrah a ve kterých marvelovkách se nejvíc umíralo | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest