Jak šel čas s Predátorem

Jak šel čas s Predátorem | Fandíme filmu
Vesmírný lovec nás v první polovině září znovu navštíví. Zavzpomínejte na jeho předchozí lov, včetně střetu s Vetřelcem.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Vetřelci vs. Predátor (2007)

Jelikož se Vetřelec vs. Predátor v kinech stal kasovně úspěšným, přišlo o tři roky pokračování. Dvojku režírovali Colin a Greg Strauseovi, kteří dělali na vizuálních efektech Třístovky, Dne poté nebo třetích X-Menů. Studio se vrátilo k eRkové přístupnosti, ale co naplat, tohle dílo dopadlo ještě mnohem hůř než předchůdce. Kousek poblíž městečka v Coloradu havaruje predátorská loď a ulice začnou být brzy plné Vetřelců. Na scénu tak nastupuje Predátor-čistič, aby tenhle bordel uklidil.

Pokud byly postavy v předchozím filmu nezajímavé, tak tady jsou už rovnou tragické (může za to už scénář) a přejete si, aby se všechny rychle staly ovečkami na porážku. Pobaví scéna, kde vesmírný lovec nešťastnou náhodou přišpendlí blondýnku ke zdi. Nebo když ve filmu od naivní paní zazní, že „vláda přece lidem nelže". V tu chvíli si pamatuji, jak se začalo smát celé kino. Bitky obou zrůd si moc neužijeme, protože scény jsou jednoduše ve tmě.

Závěr AvP přinášel jedno velké lákadlo a tím byla přítomnost PredAliena. Křížencovo kladení vajíček do budoucích maminek vyvolalo přesně ten správný šok a pravou míru znechucení. Ať už byli fandové z AvP 2 jakkoliv rozladěni, tak konec jim určitě vykouzlil maličký úsměv na tváři - je tam totiž vidět společnost Yutani. Jak víme z vetřelčí ságy, Weyland s ní uzavře spojenectví a poté je společnost známá jako Weyland-Yutani se sloganem „Budujeme lepší světy“.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Predátor: Evoluce

14.09.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Horor
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu