Bond 25: Hrozí odložení filmu, máme režisérské kandidáty

Bond 25: Hrozí odložení filmu, máme režisérské kandidáty | Fandíme filmu
Proč Danny Boyle odešel? A koho chtěl obsadit jako záporáka?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Před pár dny producenti Jamese Bonda oznámili, že ukončili spolupráci s Dannym Boyleem, který měl natočit jubilejní pětadvacátý příběh agenta 007. Od té doby se k nám dostávají další a další zákulisní informace, často protichůdné.

Nejprve reportér Variety na Twitteru vzkázal, že se v zákulisí šušká o tom, že by náhradou za Boylea mohl být Christopher McQuarrie, který má za sebou skvěle přijatý špionážní thriller Mission: Impossible – Fallout. Po dvou dílech série to však vypadá, že si McQuarrie chce od velkých zavedených sérií dát na chvíli pauzu.

Následně Idris Elba ještě jednou potvrdil, že nebude příštím představitelem Jamese Bonda.

Jeff Sneider z Collideru odhalil, že se Boyleův snímek měl točit kolem ruských záporáků.

Britský The Telegraph posléze ve své zprávě uvedl, že scénář filmu se měl soustředit na soudobé napětí mezi Ruskem a západními velmocemi a moderní podobu studené války. Scénář údajně neměl být důvodem neshod mezi režisérem a producenty. Ty měly zapříčinit neshody nad castingem. Boyle chtěl do role hlavního záporáka obsadit mezinárodně nepříliš známého polského herce Tomasze Kota (Studená válka, Nejlepší), s čímž údajně nesouhlasili producenti, včetně Daniela Craiga.

Telegraf dále tvrdí, že když produkce s Dannym prapůvodně začala vyjednávat, tak jej chtěla „zoufale získat“. Dokonce tak moc, že mu dovolila odložit hotový scénář Neala Purvise a Roberta Wadea (dlouholetí scenáristé série) a přivést si vlastního scenáristu, Johna Hodge. Zároveň ale Telegraph píše, že producentku Barbaru Broccoli rozčílilo, když Boyle trvalo na tom, že si k projektu přivede vlastní tým. To působí trochu zmatečně – V momentě, kdy produkce začala s Boylem vyjednávat, si snad obě strany ujasnily, co od spolupráce očekávají, tak jaképak rozčilování...

Agentura zastupující Tomasze Kota potvrdila, že herec skutečně byl součástí castingu, nicméně neví nic o tom, že by právě jeho osoba měla být zdrojem nesváru mezi režisérem a produkcí. O tom, zda má produkce o Kota nadále zájem zatím agentura nemá oficiální informace a nadále se nebude vyjadřovat ke zprávám z médií.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu