Wonder Woman 1984: Obsazení na společné fotce

Wonder Woman 1984: Obsazení na společné fotce | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Kdy se začne točit Flash, jak pokračují přípravy The Batmana a nová fotka z Aquamana.  

Kolem DC filmů se objevila další série zajímavých střípků, tak pojďme na ně.

Obsazení Wonder Woman 1984 pózovalo na společné fotce. Zleva doprava vidíme Kristen Wiig, vedle ní Chrise Pinea, nad ní režisérku Patty Jenkins, vpravo Pedra Pascala a dole před ostatními Gal Gadot. Tohle je podle všeho stěžejní obsazení filmu, uvidíme, zda se k němu připojí ještě nějaké výrazné vedlejší role.

Když jsme u těch fotek, tak ta další v galerii je samozřejmě z Aquamana. Mera (Amber Heard) a Aquaman (Jason Momoa) na ní přicházejí do pouštního chrámu, ze kterého viděli scénu diváci na Comic-Conu.

Pak je tu Cyborg. 5. srpna Ray Fisher zveřejnil na svém Twitteru pochmurnou báseň a fandové okamžitě začali spekulovat o tom, že s rolí skončí. Pět dní na to jim Fisher vzkázal, že neskončí a ani to do budoucna nemá v úmyslu.

The Batman údajně čeká na dokončení scénáře, k čemuž by mělo dojít na přelomu srpna a září. Pokud vše půjde dobře a scénář bude schválený, tak by následně měl být najatý personál, jako nejrůznější designéři apod., kteří by spolu s režisérem Mattem Reevesem začali připravovat podobu filmu. Kdyby všechno i pak pokračovalo hlade, tak by se na přelomu roku mohla spustit preprodukce a v červnu příštího roku vlastní natáčení. V žádném případě prý natáčení nezačne před Flashem a Birds of Prey.

The Flash by se přitom měl točit začátkem příštího roku a to v ateliérech Leavesden, kde Ezra Miller točil už Justice League či Fantastická zvířata 1 a 2. V minulosti se hovořilo o tom, že by Flash mohl stihnout premiéru v roce 2020.

A to je z dnešních DC střípků vše, v komentářích dejte vědět, na který z chystaných snímků se nejvíc těšíte.

Zdroje: Umberto Gonzalez, Revenge of the Fans, EW, Ray Fisher, Omega Underground, Reddit

Cyborg

07.04.1989 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 3

Wonder Woman 1984: Obsazení na společné fotce | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Obsazení na společné fotce | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Obsazení na společné fotce | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest