Bloodshot: Natáčení začalo v Africe, do Čech má zamířit později

Bloodshot: Natáčení začalo v Africe, do Čech má zamířit později | Fandíme filmu
Sony Pictures
Představitel záporáka byl vyměněný. A kdy se dočkáme premiéry.

Dlouho jsme slýchali, že natáčení akční komiksovky Bloodshot s Vinem Dieselem proběhne v Praze. Bylo tak trochu překvapivé, že když 6. srpna natáčení konečně začalo, přihlásil se Vin Diesel z Jihoafrické republiky. Produkční zpravodaj Omega Underground nicméně tvrdí, že později natáčení přesune do Evropy, přičemž v hledáčku produkce jsou Praha a Budapešť. V minulosti server tvrdil, že zakázku dostala Praha, přičemž Budapešť a Kapské město byly zvažované alternativy, tak uvidíme, jak se vlastně celá situace vyvrbila – zda o zakázku soupeřily tři lokality a nakonec vyhrála Jihoafrická republika anebo je v plánu tvůrců navštívit jak Afriku, tak Evropu.

Ke snímku se přidal Guy Pearce, který nahradil Michaela Sheena v roli záporáka a níže si můžete přehrát video, které Diesel sdílel z Afriky při spuštění natáčení. V galerii můžete Vina vidět v tílku se symbolem Bloodshota. Dostali jsme také datum premiéry, které je stanovené v Česku na 21. 2. 2020 a na Slovensku na 21. 2. 2020.

Bloodshot je příběh o smrtelně zraněném vojákovi, který je vzkříšený s pomocí nanotechnologií a pověřený lovením vyděděnců s nadpřirozenými schopnostmi, kteří jsou ve světě nakladatelství Valiant známí jako Harbingeři (Harbinger). Můžete se spolehnout, že se hrdina vzepře a pokusí se pomstít těm, kteří z něj udělali to, čím je dnes. Režíruje nováček Dave Wilson, parťák Tima Millera (Deadpool) ze společnosti Blur Studios. Poslední verzi scénáře napsal Eric Heisserer (Příchozí). V hlavních rolích hrají Vin Diesel, Guy Pearce, Eiza Gonzalez, Sam Heughan, Talulah Riley, Alex Hernandez, Toby Kebbell a Lamorne Morris. Datum premiéry je stanovené v Česku na 21. 2. 2020 a na Slovensku na 27. 2. 2020.

Zdroje: Omega Underground

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest