Slaughterhouse Rulez: Pegg, Frost a Škoda v hororové komedii

Slaughterhouse Rulez: Pegg, Frost a Škoda v hororové komedii | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Hororová komedie si dělá srandu z Harryho Pottera a roli v ní dostala česká Škodovka. Koukněte na trailer.

Simon Pegg a Nick Frost jsou dlouholetí kamarádi. Hráli spolu v seriálu Spaced, v Cornetto trilogii Edgara Wrighta nebo v Paulovi. Před časem společně založili produkční společnost Stolen Picture. Jejím prvním snímkem je potom hororová komedie Slaughterhouse Rulez. Tu natočil a napsal Crispian Mills, který zatím natočil A Fantastic Fear of Everything (také s Peggem v hlavní roli).

Tentokrát si Simon zahrál učitele na elitní internátní škole, která vychovává žáky k tomu, aby byli mocní a výjimeční. Jenže když kontroverzní těžební společnost na školních pozemcích vytvoří hluboký kráter a vypustí na zem nevyslovitelnou hrůzu, potkají konečně žáci patřičnou výzvu. Velice rychle se ukáže, kdo stojí na vrcholku a kdo na chvostu potravního řetězce a žáci i učitelé začnou bojovat o holé přežití.

Vedle Pegga a Frosta ve filmu hrají Michael Sheen, Asa Butterfield, Finn Cole nebo Hermione Corfield. Trailer má šťávu a žene ho kupředu písnička od The Hives, ale zároveň upoutávka maličko varuje, že by snímku mohl podrazit nohy nízký rozpočet. V nedávném rozhovoru Pegg uvedl, že film je jedna velká metafora toho, jak Anglie rozprodává svoje statky a nevede to k ničemu dobrému. A teď už slíbený trailer, ve kterém našince okamžitě praští do očí Škodovka, do které ředitel žene prchající žactvo. Britská premiéra je stanovená na 31.10., uvidíme, zda se snímek dostane i k nám.

Galerie: 4

Slaughterhouse Rulez: Pegg, Frost a Škoda v hororové komedii | Fandíme filmu Slaughterhouse Rulez: Pegg, Frost a Škoda v hororové komedii | Fandíme filmu Slaughterhouse Rulez: Pegg, Frost a Škoda v hororové komedii | Fandíme filmu Slaughterhouse Rulez: Pegg, Frost a Škoda v hororové komedii | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest