If Beale Street Could Talk: Novinka od režiséra oscarového Moonlightu

If Beale Street Could Talk: Novinka od režiséra oscarového Moonlightu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Podívejte se na vizuálně silný trailer, který představuje romantické drama o těhotné dívce a jejím křivě obviněném snoubenci.

Loňské Oscary se nesmazatelně zapsaly do paměti všem filmovým milovníkům, když bylo vyhlášeno, že vyhrál La La Land, jen aby se krátce na to ukázalo, že jde o chybu a jako právoplatný vítěz byl vyhlášený Moonlight. Příběh úspěchu nenápadného snímku automaticky vzbudil daleko větší zájem o příští projekt scenáristy a režiséra Barryho Jenkinse. Tomu se konečně podařilo sehnat prostředky na vytoužený projekt, ke kterému psal scénář ve stejné době, jako k Moonlightu. Jedná se o adaptaci románu If Beale Street Could Talk od Jamese Baldwina.

Romantické drama ze 70. let minulého století pojednává o Tish, mladé černošce z Harlemu. Ta je zasnoubená se svým přítelem Fonnym a zjišťuje, že je těhotná. Jejího přítele však rasistický policajt křivě obviní ze znásilnění a Fonny je odsouzen k vězení. Tish se s pomocí rodiny a právníka snaží Fonnyho osvobodit, aby stihl porod dítěte.

V hlavních rolích hrají Kiki Layne, Stephan James, Teyonah Parris, Regina King, Colman Domingo, Brian Tyree Henry, Dave Franco, Ed Skrein, Finn Wittrock, Diego Luna a Pedro Pascal. Trailer slibuje silné drama a výrazný vizuální projev, jaký Jenkins nabídl už ve zmiňovaném Moonlightu. Premiéru si snímek odbude v září na festivalu v Torontu, do širší distribuce by se měl dostat v listopadu.

Galerie: 5

If Beale Street Could Talk: Novinka od režiséra oscarového Moonlightu | Fandíme filmu If Beale Street Could Talk: Novinka od režiséra oscarového Moonlightu | Fandíme filmu If Beale Street Could Talk: Novinka od režiséra oscarového Moonlightu | Fandíme filmu If Beale Street Could Talk: Novinka od režiséra oscarového Moonlightu | Fandíme filmu If Beale Street Could Talk: Novinka od režiséra oscarového Moonlightu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest