Kraven the Hunter chystá vlastní film

Kraven the Hunter chystá vlastní film | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 4 obrázky
Další vedlejší postava ze Spider-Mana má dostat vlastní celovečerák, který se Spider-Manem nejspíš nebude nijak souviset.

Sony chystá další „spidermanovský“ film se záporákem v čele. Tentokrát se na řadu dostal Kraven the Hunter, tedy lovec Kraven. Poprvé se zhruba před rokem objevila neurčitá zpráva, že studio Sony chystá filmy s Mysteriem a Kravenem. Z Mysteria se stal antagonista snímku Spider-Man: Far From Home, zato Kraven se zdánlivě opravdu chystá do kin. Podle informací serveru Collider snímek píše Richard Wenk, který napsal Mechanika, Expendables 2 nebo naposledy Equalizera 2.

Kraven, především díky komiksu Poslední lov, patří mezi nejvýraznější Spider-Manovy oponenty. V komiksech je Sergei Kravinoff tragická postava jak z Dostojevského románu, potomek ruských emigrantů a především lovec. V životě chytil snad všechny velké šelmy. Bez použití palných zbraní, často holýma rukama, jen za pomoci nápoje, který zvyšuje jeho sílu. Aby dokázal, že je největším lovcem všech dob, chce polapit to nejnebezpečnější zvíře - Spider-Mana.

„Spidermanovské“ filmy společnosti Sony se prozatím tváří, že se bez Spider-Mana obejdou, tak koho by Kraven lovil? Venoma? To si netroufáme posoudit. Připomínáme, že s jistotou se od Sony dočkáme právě Venoma, ale někdy v budoucnosti by se měli objevit také Morbius, Silver & Black, Silk nebo Nightwatch. Uvidíme, které projekty to nakonec dotáhnou skutečně před kamery.

Zdroje: Collider

Galerie: 5

Kraven the Hunter chystá vlastní film | Fandíme filmu Kraven the Hunter chystá vlastní film | Fandíme filmu Kraven the Hunter chystá vlastní film | Fandíme filmu Kraven the Hunter chystá vlastní film | Fandíme filmu Kraven the Hunter chystá vlastní film | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest