Avengers 3: Film měl začít úplně jinak a další odhalení tvůrců

Avengers 3: Film měl začít úplně jinak a další odhalení tvůrců | Fandíme filmu
Bratři Russoovi prozradili, která postava měla mít daleko méně prostoru, proč se objevil záporák z předchozího filmu nebo co to Thanos viděl v závěru snímku.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Domácí vydání Avengers: Infinity War je venku, a tak se můžeme podívat, co zajímavého odhalilo, zvlášť v bonusové sekci disku. Začneme tím, co odhalili režiséři Russoovi, především v audiokomentáři.

Když se v závěrečné Thanosově scéně budete pozorně koukat, uvidíte, že tvůrci skládali poctu komiksům skutečně důkladně. Šílený Titán dokonce i vyrobil strašáka do zelí ze svojí válečné zbroje, stejně, jako na papírových stránkách.

V jedné z prvních verzí scénáře měl film začít Thanosovým zpustošením Xandaru, kam padouch přilétá pro Kámen síly, který je uložený u Nova Corps. Právě tady také měl narazit na Nebulu. Scéna byla vyškrtnuta, protože podle Russoových by získávání Kamenů následně přeci jen bylo až příliš repetitivní.

Captain America se měl vrátit daleko později. Russoovi říkají, že daleko větší roli dostane v Avengers 4, v Avengers 3 se však v jednu chvíli měl vrátit dokonce až tehdy, když Thanos napadne Wakandu.

Režiséři znovu potvrzují, že Thanos vyvraždil polovinu Asgarďanů na Thorově lodi. Valkyrie se podařilo uprchnout, avšak Korgův osud režiséři prozradit nechtějí.

Tvůrci hodně přemítali nad tím, jakým způsobem Thor získá kladivo Stormbreaker. V jednu chvíli bylo ve hře dokonce i střetnutí s drakem. Nakonec bylo rozhodnuto, že kladivo uková král trpaslíků Eitiri, protože jeho prostřednictvím šlo vyřešit také otázku, kde Thanos vzal Rukavici nekonečna.

Když Asgarďané v úvodu filmu vysílají nouzový signál, namlouvá jej Kenneth Branagh, režisér prvního Thora.

Další kapitola »

Ultimate Avengers: Konečná pomsta

21.02.2006 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Animovaný
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest