Star Wars IX: J.J. Abrams sdílí první fotku

Star Wars IX: J.J. Abrams sdílí první fotku | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Fotky sdíleli i další členové štábu. A jaké vystřižené scény s Leiou můžeme v Episodě IX očekávat?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

1.8. oficiálně začalo natáčení Star Wars: Epizody IX. Režisér J.J. Abrams při té příležitosti poprvé v životě použil svůj účet na Twitteru a sdílel první fotku ze zákulisí. Na ní můžete vidět kameru (zřejmě tu samou, jakou J.J. použil pro natáčneí Epizody VII), dále Johna Boyegu (Finna) a podle bystrozrakých fandů na internetu také Joonase Suotamu (Chewbacca) a Daisy Ridley (Rey). Nacházíme se podle všeho v kokpitu Millennium Falcon. Abrams také dodal, že pokračovat bez Carrie Fisher je hořkosladké, a že je vděčný Rianu Johnsonovi (režisérovi Epizody VIII) a zvlášť děkuji Georgi Lucasovi, za to, že stvořil neuvěřitelný svět Hvězdných válek a začal příběh, kterého Abrams může být součástí.

Start produkce provázalo ještě několik dalších postu na sociálních sítích. Tím asi nezajímavějším je fotka od Vic Mahoney, režisérky sekundárního štábu. Ta sdílela fotku odněkud z polí. Podle informací serveru Star Wars News Net by se mělo jednat o letiště v Cardingtonu, kde se točila celá řada filmů (ať už venku nebo v obřím hangáru pro vzducholodě), včetně scén z rebelské základny na Yavin 4 z Rogue One: Star Wars Story. Jestli je na místě v plánu točit tuhle lokaci nebo nějakou jinou, to nevíme. Poslední zajímavá fotka je od Johna Boyegy, který uvítal novou hereckou kolegyni, Naomi Ackie. Na fotce je patrné především to, jaký bude mít Finn ve filmu účes. Ten také napovídá, že od událostí Posledního z Jediů muselo uplynout minimálně tolik času, aby Finnovi takhle dlouhé vlasy stačily narůst.

Další kapitola »

Galerie: 4

Star Wars IX: J.J. Abrams sdílí první fotku | Fandíme filmu Star Wars IX: J.J. Abrams sdílí první fotku | Fandíme filmu Star Wars IX: J.J. Abrams sdílí první fotku | Fandíme filmu Star Wars IX: J.J. Abrams sdílí první fotku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest