Deadpool na Comic-Conu přivolával návrat Wolverina

Deadpool na Comic-Conu přivolával návrat Wolverina | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
K tomu další potitulkové scény Deadpoola 2, největší problém pro trikaře a obecně sranda s Ryanem Reynoldsem a dalšími.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Ryan Reynolds, Zazie Beetz, Brianna Hildebrand, Stefan Kapičić, Karan Soni, David Leitch, Rhett Reese a Paul Wernick vystoupili na Comic-Conu v San Diegu. Na panelu nepadlo ani slovo o případném Deadpoolovi 3 ani o chystané týmovce X-Force, která se dle dostupných informací chystá. Místo toho se herci a tvůrci věnovali oslavě Deadpoola 2 a propagaci chystaného prodlouženého sestřihu, který v srpnu vyjde na Blu-ray a VOD.

Prodloužená verze filmu se jmenuje Super Duper $@%!#& Cut, což podle Reynoldse znamená „Super Duper Thunder Fuck Cut“, tedy „super duper, hromkurva sestřih“. Tvůrci mluvili o tom, že k většině scén natočili tolik alternativních záběrů, že by z nich šel natočit nový film, některé pasáže se do sestřihu pro kina prostě nevešly a některé vtipy by byly pro publikum zkrátka až příliš drsné. Stejně byl panel oslavou obscénního humoru, což podle některých přítomných působilo dost zvláštně v kontrastu ke skutečnosti, že jen den před dím byl režisér James Gunn za (deset let staré) obscénní vtipy vyhozený z Disneyho/Marvelu. Nabízí se tedy otázka, zda bude možné, aby nadále vznikaly filmy jako Deadpool, až Disney definitivně koupí studio Fox, které má prozatím nad Deapdoolem nadvládu.

Největší pozornost budily asi potitulkové scény, kterých je v prodlouženém sestřihu filmu více. Největší reakce vyvolává scéna, ve které Deadpool cestuje do roku 1889, aby zavraždil malého Hitlera. Diváci ve scéně vidí porodnici, v ní kolíbku s Hitlerovou jmenovkou. V kolíbce je rozkošné miminko, Deadpool se do toho musí nutit, vtipkuje, nakonec se ale kamera přepne do pohledu malého Adolfa a Deadpool se blíží ke kameře s nataženýma rukama, aby miminko zaškrtil. To byl konce celého panelu.

Reynolds říká, že Deadpoolův smysl pro humor pohánějí právě věci, které jsou nám nepříjemné, a že Deadpool humorem zmírňuje svoje utrpení. Ale v potitulkových scénách byly i další zajímavé momenty. V jedné ze scének dodává, že X-Force jsou jen marketingový nástroj vytvořený k tomu, aby měl Josh Brolin od Foxu další práci. A ve scéně, ve které Deadpool zabije Weapon XI se podívá na Wolverina a říká mu: „Jednoho dne za tebou přijde tvůj starý kámoš Wade a řekne ti, aby ses vrátil zpátky do sedla. Až se to stane, řekni ‚Ano‘“. Můžeme tak vidět, že Ryan Reynolds stále neztrácí víru, že jednou Hugh Jackmana přesvědčí k návratu.

Než budete pokračovat ve čtení, tady je hodně bizarní trailer na Super Duper Cut:

Další kapitola »

Green Lantern

16.06.2011 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

Deadpool na Comic-Conu přivolával návrat Wolverina | Fandíme filmu Deadpool na Comic-Conu přivolával návrat Wolverina | Fandíme filmu Deadpool na Comic-Conu přivolával návrat Wolverina | Fandíme filmu Deadpool na Comic-Conu přivolával návrat Wolverina | Fandíme filmu Deadpool na Comic-Conu přivolával návrat Wolverina | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest